Rautia Sastamala uudistuu K-Rauta Sastamalaksi

Kauppias Marko Oksanen. Kuva: Minna Isotalo.

Rautia Sastamala uudistetaan osana K-Rauta-ketjun muutosta, jossa kaikki Suomen K-rauta- ja Rautia-kaupat uudistuvat vuoden alussa. Kaikki 140 kauppaa avaavat uudistettuina K-Rautoina keväällä.

”Kauppamme asiakaskunta koostuu yritys- ja kuluttaja-asiakkaista. Kaupassamme panostamme entistä enemmän valikoimaan ja asiakaspalveluun. Yhtenäinen hinnoittelu ja uudistunut nettikauppa palvelevat asiakkaitamme yhä paremmin. Kauppamme on selkeä ja sopivan kokoinen, tänne on helppo tulla”, K-Rauta Sastamalan kauppias Marko Oksanen kertoo.

Rautia Sastamalan uudistustyöt aloitetaan perjantaina 3.2. ja samalla kaupan nimi muuttuu K-Rauta Sastamalaksi. Kauppa palvelee asiakkaitaan normaalisti uudistustöiden ajan.

Ensimmäiset uudistetut K-Raudat on avattu jo Keuruulla ja Savonlinnassa, joissa nyt kerätään kokemuksia uudistuksesta ennen koko uuden K-Rauta-ketjun lanseerausta keväällä. Uudistukset on otettu vastaan kaupoissa uteliaasti ja odottaen.

K-Rauta panostaa entistä parempaan asiakaskokemukseen sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden osalta.

”Uudistuksessa painotamme erityisesti jokaisen asiakkaan yksilöllistä huomioimista, koska jokaisella on omanlaisensa tarpeet, olipa sitten kuluttaja- tai yritysasiakas. Haluamme olla luotettava ja asiantunteva rautakauppa, joka auttaa asiakasta toteuttamaan ideansa. Meillä asioidessa minkä tahansa rakennus- tai remonttiprojektin aloittamisen ja toteuttamisen täytyy olla helppoa”, K-Rauta-ketjun johtaja Antti Ollila korostaa.

  • avatar Amatööri

    Onko nykyään myös harrastelijoille,ettei niin kuin joskus.AMMATTILAISILLE!
    Näin sano Rautakauppias.

Kommentointi ei ole käytössä.