Uudistunutta Ellivuorta tehdään tutuksi yhteishankkeella

Sastamalassa joukko yrityksiä on lähdössä tekemään Ellivuorta tunnetuksi uudistettuna matkailukohteena ja kehittämään matkailutoimijoiden yhteistyötä. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 360 000 euroa.

Hankkeen keskeisiä tavoitteita ovat Ellivuoren tunnetuksi tekeminen uudistettuna matkailukohteena ja Sastamalan matkailutoimijoiden yhteistyön kehittäminen. Pääresurssina toimii hanketyöntekijä, jolta edellytetään vahvaa markkinointi- ja matkailualan osaamista.

Mukana hankkeessa ovat Antrom, Aqua Plus, Rautaveden Kivilinnat, Ellivuori Ski Center ja Hill Invest Group. Kaupunki on sitoutumassa hankkeen hallinnoijaksi.

Hankkeeseen ollaan hakemassa 75 prosentin rahoitusta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Loppuosasta vastaavat hankkeeseen osallistuvat yritykset.

13 vastausta artikkeliin “Uudistunutta Ellivuorta tehdään tutuksi yhteishankkeella”

 1. Nimetön

  Ei muutakun tapahtumaa tapahtuman perään. Tsekatkaapa esim. Himoksen tapahtumat vuodelle 2017, niistä on hyvä ottaa mallia, joskaan tämän hetkiset Ellivuoren resurssit ei riitä saman mittaluokan tapahtumiin mutta pienemmässä mittakaavassa ja monipuolista tarjontaa eri kohderyhmille.

 2. Valinnan varaa on

  Käyttäkää nuo rahat tien korjaamiseen…kyllä Ellivuori tunnetaan…hukkaan menee maailmoja syleilevä mainonta.

 3. Valinnan varaa on

  Käyttäkää nuokin rahat tien korjaamiseen…kyllä Ellivuori tunnetaan…hukkaan menee maailmoja syleilevä mainonta…

 4. piski

  mun mielestä ellivuori kokonaisuudessaan on iha markkinakelpoinen paikka, raikas luonto, hyvät ulkoilu mahdollisuudet, kalaisa rautavesi, kesäteattei,lapsille leikkijuttuja.ym ym ja tietysti ellivuoren ruoka on ollut aina maakunnan parasta ja sitä on ollut runsaasti. henkilökunta on ollut ystävällistä. no niiin eikös nyt olisi aika rakentaa se kylpylä vielä ellivuoreen jota Lammela jo aikanaan suunnitteli vot siinä sitä olis jotain joka toisi ellivuoreen väkeä ja rahaa.olishan se hieno rentoutua kaiken ulkoliikunnan ym:n jälkeen kylpylässä ja vielä hyvän ruuan parissa viintä nauttimalla ja kun on raukea olo onha siellä niitä huoneita joka makuun niin yö siellä ja aamulla runsaaseen aamiais pöytään. näin helppoa se on nauttia elämästä.

 5. Simo Toini

  Maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta…osaiskohan Pertti Hakanen sanoa tähän mitään?

 6. Nimetön

  Kaikki listan yritykset todella tunnettuja yrityksiä täällä Vammalassa , No niin , veronmaksajien rahoja upotetaan ihan olemattomiin touhuihin, omillaan sais sekoillla mitä lystää , toivottavasti tämä ellivuorifarssi loppuu mahdollisimman pian!!
  Rahahanat kiinni!!!!

 7. Nimetön

  Kevät on tullut ja varma kevään merkki on uutiset ELLIVUOREN ”investoinneista”
  koskahan tämä näytelmä loppuu, sitä on nyt kestänyt yli kymmenen vuotta ja tulokset?

 8. Ihmettelijä

  Mitenköhän nuo yritykset liittyvät maatalouteen?
  Luulisi että suomessa riittäisi oikeaakin maataloutta tuettavaksi.

  Melkoinen kilpailuetu on,jos saa markkinointinsa hoidettua kaupungin suosiollisella avulla….

 9. Kuttukappelin Vilperi

  Ellivuoren alue on hieno kokonaisuus: Ellivuoren hiihtokeskus, vapaa-ajan asuntoja, hotelli, Pirunvuori. Laskisin mukaan myös Karkun golfkentän. Kokonaisuus on osiensa summa, eikä yhden osan, hotellin, vaikeuksien vuoksi pidä lytätä kaikkea. Ellivuori lisää Sastamalan vetovoimaa laajalla säteellä, lapsiperheet arvostavat hiihtomahdollisuutta, joka ei katoavilla luonnonlumilla enää tahdo luonnistua kaikkialla, golf on hyvä liikuntalaji, paitsi niiden mielestä, jotka eivät sitä ole kokeilleet ja Pirunvuori on hieno retkikohde. Hotelli vaatii eniten työtä ja ideoita palatakseen entiseen loistoonsa ympärivuotiseksi menopaikaksi. Ilman kovaa työtä ja yrittämistä alueen nousu ei onnistu ja talkoohengen jäätyä 60-luvulle kova työ vaatii rahaa. Minusta on hienoa, että hankkeeseen on saatu avustusrahaa.

 10. ellivuoren kävijä

  Kyllä aina kaivataankin uusia ideoita, ja niitä löytyy kun etsitään. Ei Ellivuoren matkailualue häpeä mitään Se on Suomen luontoa kauneimmillaan. Olen niinpaljon kiertänyt Suomea että tiedän mitä sanon. Tie vain paikalle vetävämmäksi.