Rekka kaatui Mouhijärven ja Suodenniemen välillä

Sastamalassa Mouhijärven ja Suodenniemen välillä Mouhijärventiellä kaatui rekka-auto perjantaina aamulla. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli noin varttia vaille seitsemän.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että rekka kuljetti kappaletavaraa. Luontoon pääsi vuotamaan muutama sata litraa ympäristölle vaarallisia aineita. Alueelta kuorittiin pilaantunutta maata pois. Rekan lastina oli muun muassa kasvintorjunta- ja kyllästysaineita.

Onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi maantie 259 jouduttiin sulkemaan koko päiväksi liikenteeltä Tomulan tienhaaran ja Suodenniemen väliltä. Kiertotie oli Pukaran kautta. Tie avattiin liikenteelle illalla noin kello 19.10.

11 vastausta artikkeliin “Rekka kaatui Mouhijärven ja Suodenniemen välillä”

 1. Taas

  Tien kallistukset mutkia täynnä olevalla tiellä ovat tehty aikoinaan vaarallisen vääriksi. Henkilöautollakin ajaessa mutkat tuntuvat jotenkin oudolta ja pelottavilta, ikäänkuin mutka jatkuisi vaikka on jo suoraa tietä. Eikö tiestä vastuussa olevat tahot tee niille mitään.

 2. Nimetön

  Semmosta se on tämmöseen aikaan, kun tiekarhuja ei ole enää kuin vanhempien ihmisten tarinoissa. Tiekarhut on ainut tapa saada soratiet kuntoon. Kansa ymmärtää, herrat ei. Teoria jyrää käytännön.

 3. Nimetön

  vois kyllä vetää tiekarhulla sen päällysteenkin pois ei ainakaan honommaks menis

  • Helvetin

   Hyvä ja aika uusi päällyste on. Uusittiin muutama vuosi sitten väli Hyynilän kangas Lavian huuhkajanvuori.

 4. Nimetön

  Toivottavasti saadaan kaikki myrkyt pois, sillä noin 250 m:n etäisyydellä sijaitsee yksi Sastamalan Veden pohjavesikaivo! Toivottavasti maaperä on vielä niin jäässä, ettei myrkyt valu pohjaveteen!

 5. Nyt on tosi tilanne

  Vedenottamon kaivosta johdetaan vettä monen vesiosuuskunnan verkostoon. Onko näissä kielletty käyttämättä vettä, vai tuleeko sitä ollenkaan. Missä tankkiveden jakelu?

 6. Nimetön

  Mikä laki suomessa perustuu taikauskoon? Se on kesärenkaitten vaihto. Kyseinen operaatio on sidottu pääsiäiseen. Ja pääsiäinen seuraa täydenkuun kiertoo. Vaihtelua siis 4 viikkoa. Ei kannata nauraa alkuasukkaille jotka ulvovat kuutamoon.