Taitaja2017: Samuli Saarelalle hopeaa CNC-koneistuksessa

Hopeamitalisti Samuli Saarela yhdessä opettaja ja kilpailuhuoltaja Esa Ojaniitun kanssa.

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) näkyi vahvasti Taitaja2017 -tapahtumassa Helsingissä. Tapahtuma järjestettiin 15. – 18.5.2017 Helsingin messukeskuksessa.

Saskysta oli tapahtumassa mukana iso joukko kilpailijoita, kilpailuhuoltajia, tuomareita ja ensi vuoden Taitaja-kilpailujen lajivastaavia. Saskyn opiskelijat kilpailivat tapahtumassa kuudessa lajissa, kilpailijoita oli matkassa yhteensä seitsemän.

CNC-koneistuksen kilpailija Samuli Saarela saavutti omassa lajissaan hienosti hopeaa ja näin saatiin mitali Saskyyn Vammalan ammattikoululle.

Palkintojenjaon lisäksi tapahtuman päättäjäisissä luovutettiin Taitaja kilpailuvuoro seuraavalle kisajärjestäjälle. Keväällä 2018 Taitaja-kilpailu saapuu Pirkanmaalle, tapahtuman pääjärjestäjänä on Tampereen seudun ammattiopisto Tredu. Kilpailu järjestetään tiiviissä yhteistyössä alueen koulutuksen järjestäjien kesken ja Sasky on mukana järjestelyissä usealla eri lajilla.

Taitaja-tapahtuma on vuosittain Suomen suurin ammatillisen koulutuksen tapahtuma ja tänä vuonna tapahtuma oli myös Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma. SM-mitaleista kilpailtiin yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla ja kilpailijoita oli yli 500.

4 vastausta artikkeliin “Taitaja2017: Samuli Saarelalle hopeaa CNC-koneistuksessa”