Vammalan aluesairaala on jatkossa Tays Sastamala

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus on päättänyt, että aluesairaaloiden nimet muutetaan. Vammalan aluesairaala on jatkossa Tays Sastamala.

Aluesairaaloiden päivitetyt nimet vastaavat uutta hallintosääntöä ja yhden sairaalan mallin mukaista johtamista. Kaikki sairaanhoitopiirin sairaalat kuuluvat nykyään Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Valkeakosken sairaala jatkaa Tays Valkeakoskena. Muut Taysin toimipisteet ovat Tays Keskussairaala, Tays Pitkäniemi ja Tays Lahden sädehoidon yksikkö.

Kaikki Taysin toimipisteet käyttävät Taysin logoa ja nykyistä graafista ilmettä. Verkkopalveluihin tehdään tarvittavat muutokset kesän aikana.

Poimintoja

  • Nimetön

    No nyt se siis on totta. Jo vuosia sitten sanoin, että näin käy ja nyt sitten se on tosi.
    Voi meitä vanhoja Vammalalaisia……….kyllä nyt ”ketuttaa ”

  • Nimetön

    Ja nyt siis on aika saada Tays Sastamalan ympärivuorokautinen ensiapu takaisin, sillä Tays Acuta Tampere on ajoittain hyvinkin tukkeutunut, eikä petejä tahdo riittää. Olipa tuossa kesäkuun 2. päivän tienoossa mm. Pshp:n nettisivulla jotakin mainittuna kuten:
    ”Kiirevastaanotoilla ja terveysasemien akuuttiajoilla voidaan vähentää Acutan kuormitusta”, Joten pitää panna töpinäksi; Tays sastamala ensiapu pelittämään klo 00 – 24 !
    Lupasihan ministeri Mattilakin jo talvella, ettei kaikkia aluesairaaloita voida alas ajaa,
    vaikka tässä nyt nimiä onkin muuteltu.

  • piski

    toivottavasti Sastamalassa päivystys 24/7 ei olis paha, saapi sitten nähdä mitä vaikuttaa tilanteeseen Tays Sastamala. Satonen Hakanen Nurminen Sastamalasta kolme kansanedustajaa toivottavasti saavat tässä asiassa asian asian hoidettua, eipä täällä mitään ihmeitä ole tapahtunut vaikka siellä kolme ihmistä edustaa ettei vain nauttis kansanedustajan palkkaa vain ollakseen kansanedustaja. itse en ainakaan ole huomannut mitään parannuksia Sastamalan asioissa. Kertokaa ihmeessä jos hyvää on tullut Sastamalaan Kolmelta Kansanedustajalta itse en ole isompaa muutosta kokenut

  • Nimetön

    Olen itse ikääntymisen kynnyksellä. Mitä se sitten itse kunkin kohdalla tarkoittaakaan. Minulle on aivan sama kuka terveyspalvelut järjestää, kunhan ne ovat tarvittaessa saatavilla kohtuulliseen hintaan. Olen valmis maksamaan pienen oman osuuteni, jos sillä tiedän saavani palvelut nopeasti ja laadukkaasti tarvitessani. Pelottaa sellainen tilannne, että anbulanssi ei tule tai ota kuljetukseen tai että erkoislääkärin vastaanotto on saavuttamattomissani sitä halutessani. Mitä silloin pitäisi tehdä? Toivoisin selviä ohjeita.

  • Nimetön

    Se on tulevan Soten hyppysissä millaista hoitoo saadaan, vai saako minkäänlaista. Presidentti Niinistö ylitti tänään toimivaltaansa puuttumalla hallituksen sisältöön. Se oli kokoomus etunenässä joka aikoinaan ensimmäisenä riisui presidentin valtaa. Nykyhallitus on vastaavasti toiminut Sotesta kuin, heikkopäinen. Nykyisten herranröpien on syytä alkaa kunnioittaan demokratiaa. Eikä nähdä malkaa pelkästään muitten silmässä.

  • Nimetön

    Miten se menikään…..rikkaat saa hoidon kyselemättä, köyhät joutaa hautuumaalle…..

  • Nimetön

    Miten käy Soten kun nämä takiaispuolueet tulevat Suomen hallitukseen? Soini näille takiaispuolueille irvaili kun synnytettiin Sipilän nykyhallitus. Nyt kumarretaan KD:lle ja ruotsalaisille. Politiikassa ei kannata kuvitella saavansa selkävoittoja. Sentään Soini kokenut poliitikko. Ja fillarikommareitten pyörät näyttää pysyvän pystyssä.

    • Nimetön

      Suomeen pitäis tehdä vähemmistöhallitus että oppositiollakin olis hiukan valtaa.

  • Hurlumhei hallitus ja eduskunta

    Onko eduskunta pelkkä pellehermannien temmellyskenttä? Ylimielisiä työnantajiaan ylenkatsovia ketaleita kaikki järjestään. Ellemme olisi heitä sinne äänestäneet, eivät olisi siellä nyt kukkoilemassa. Siinä mielessä olemme heidän yläpuolellaan, koska olemme heidät valinneet edustamaan itseämme ja osallistumme heidän palkanmaksuunsa. Odotamme siis kunnioitusta jokaisen puolueen kansanedustajalta kansalaisia kohtaan.

  • Nimetön

    Niin juuri onkohan tämä uuden ryhmän valinta hallitukseen täysin laillista.Kansa on äänestänyt perussuomalaiset hallitukseen ja nyt yhtäkkiä Sipilä,Orpo ja presidentti voivat äänestää kaiken kansan puolesta sinne uuden ryhmän.Tähän asti kansalaiset ovat valinneet päättäjät eikä päättäjät päättäjiä.Vääryys on tapahtunut.

Kommentointi ei ole käytössä.