Martti Mölsä lähti perussuomalaisten eduskuntaryhmästä

Kansanedustaja Martti Mölsä.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on hajonnut.

Punkalaitumelainen kansanedustaja Martti Mölsä on yksi 21:stä kansanedustajasta, jotka ilmoittivat perustaneensa oman eduskuntaryhmän. Ryhmä on nimeltään Uusi vaihtoehto.

Uudessa ryhmässä on mukana myös kesäsastamalalainen perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini.

Uusi vaihtoehto on eduskunnan neljänneksi suurin ryhmä keskustan, kokoomuksen ja sosialidemokraattien jälkeen. Se on ilmoittanut olevansa valmis hallitusneuvotteluihin.

  • Nimetön

    jos lähtee puolueesta niin ,ei voi ilman vaaleja jatkaa .sellasta eruskuntaryhmää ei ole kukaan äänestäny.

  • Nimetön

    Miten hallitukseen voitaisiin ottaa uuden ryhmän edustajia, ei ole vielä edes puolue ja eikö suomen hallitus koostu puolueista, joita kansa on äänestänyt. Jos näin pääsee hallitukseen, kohta hallituksen jäsenet ovat puolueiden ulkopuolelta, muut voi ottaa tästä mallia ja lähteä jakautumaan päästäkseen hallitukseen.

    • Nimetön

      Hallitukseen voidaan nimittää kuka tahansa Suomen kansalainen, myös puolueeseen kuulumaton ja muukin kuin kansanedustaja. Olihan Kekkosen aikana kokonaisia virkamieshallituksiakin. Hyvä että Persut jakaantuivat nuiviin ja normaaleihin.Nyt päästään mittaamaan, kuinka mitätön on rasistien kannatus kansan parissa. Valkenee natseillekin vihdoin, että he ovat yksin.

      • Nimetön

        Hyvin on seurattu valtamedioiden juttuja kun leimataan melkoinen osa suomalaista natseiksi. Voipi tulla sinullekin yllätyksenä kuinka paljon kansaa kiinnostaa laiton maahanmuutto ja niiden täällä elättäminen. Hyvä tosiaan että tuosta hillotolppa väestä pääsee persut eroon. Kyllä v****si jos Mölsälle olisin ääneni antanut.

  • äänestäjä

    eipä tarvitse toista kertaa äänestää ( PS, NÄIN NE ASIAT RATKAISTAAN)

  • Nimetön

    Timo Soini 3.6.2017 said:

    Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä. Kolmellakymmenellä hopearahalla, jotka kavaltaja sai, ostettiin savenvalajan pelto muukalaisten hautausmaaksi.

    Perussuomalaisten puoluekokous kuumentaa tunteita jo siinä määrin, että järjen valo jättää herkimmät.

  • Nimetön

    No tämmösiä mölsiä se puolue on väärällään niin että ei yhden takia kannata p-settä penkistä nostaa. Samanlaisia ovat siellä johtajatkin, niin uudet kuin vanhat, niin vanhat kuin vaihtoehdotkin.

  • Nimetön

    Kamala olio on petturi takinkääntäjä, varmaan oksennan jos menen punkalaitumelle tai jos se toinen hylkiö tulee vastaan heinoossa.

    • Nimetön

      samaa mieltä..miten kehtaavatkin naamaansa näyttää…no kehtaa ne kun ei mitään moraalia.

  • Nimetön

    Lähtevä puheenjohtaja Soini hajoitti vielä puolueensa viime temppunaan. Halusi edelleen hurruutella ministeriauton takapenkillä. On siinä ”selkärankainen mies”. Ja miten Lohela voi olla eduskunnan puhemies, kun on pelkästään jonkun porukan jäsen? Eikö kukaan enää valvo laillisuuden perään eduskunnassa? Kenellä enää on kanttia vaatia kansalta lain kunnioittamista. Helppoheikit keskuudessamme.

  • Nimetön

    Saasta lähti pois ja jäi hyvä isänmaallinen ryhmä. Soinilaiset ovat myyneet kaikki arvonsa ja nuolevat Sipilän ja Orvon takamusta. Kaikki ne teemat millä Soinilaiset pääsi eduskuntaan on hylätty sen takia että sai hyvä palkkaisen viran. Mutta ihmisille voi mitä vaan valehdella ja mennä sen jälkeen ripittäytymään. Eikä noi tajua edes hävetä.

    • Seteliselkärankainen

      Kaikki tämä on mahdollista koska suomalaisten joukossa on väkisinkin noita joiden osamäärä on alle kesliarvon. Ne saa äänestämään persuja noilla persujen tempuilla melko helpolla. Onneksi siellä äänestettävien joukossa on jokunen jolla osamäärä on keskiarvon yläpuolella.

  • Nimetön

    Mölsä petti 5048 äänestäjäänsä. Kuinka kehtaa katsoa aamulla peiliin?

    • Nimetön

      Soinin mukaan lähtiät ovat luusereita mölsä kuuluu nyt niihin LUUSEREIHIN

  • Nimetön

    Ei kai Mölsän äänestäjät Halla-ahon natsismin kannalla sentään olleet..en minä ainakaan. Hyvä Martti!

    • Nimetön

      Koitappa heitellä tuota natsikorttia ihan omalla nimellä, et taida, koska selkärankaa on yhtä paljon kuin tällä UV porukalla. Järjenjuoksu tuntuu olevan tuota Elovaaran luokkaa, eli kannattaisi vaan pitäytyä asioissa joita on helppo ymmärtää, esim puutarhanhoito.

  • Nimetön

    Hyvä, että järkeviäkin löytyi ja perustivat uuden ryhmän. Halla-ahon porukka sopii pohjoisen kairoille poroja paimentamaan.
    Mölsälle onnittelut valinnasta.

  • Nimetön

    Kyllä tässä taas nähdään miten hyvin takinkääntäjät junaili asiat ja varmaankin heitä avustettiin hiukan.Kuinka tälläinen uusi ryhmä jota kukaan ei ole äänestänyt pääsee heti hallitukseen.Olisiko ensin pitänyt neuvotella niiden vanhojen oppositiopuolueiden kanssa joilla olisi ollut kiinnostusta hallitukseen vaan ei se käynyt sillä kaikki nämä entiset persuministerit ovat keskustan ja kokoomuksen juoksupoikia.Eikö tämä puheenjohtajan vaali ollut juuri ilmoitus äänestäjiltä että heidän luottamus on mennyt ja halutaan muutos.Vaan se olikin liikaa Soinin egolle,Unohtuivat kaikki mitä oli aiemmin sanottu. Eikös tämä ole petturimaista ja tosi törkeää.Ja vielä kehtaa sanoa että omatunto on puhdas.

  • Nimetön

    Onko tämä jäljelle jäänyt ryhdikäs porukka nyt sitten vanha puolue, jota Soini taas irvailee?

  • Nimetön

    Kuinkapa käy jako Sastamalan persuissa eli minkä valitsevat erilaiset irmelit? Ja mihin siirtyvät eli huoliiko näitä kiertolaisia enää kukaan tai mikään?

  • Nimetön

    Sastamalan persuissa jako tapahtui ja syykin alkaa selvitä. Näitä irmeleitä näyttää riittävän valtakunnan tasolle asti.

  • Pettynyt äänestäjä

    Olisi pitänyt Soinin perata puoluettaan jo aikaisemmin jos ei ole tyytyväinen omiin äänestäjiinsä, silkkaa äänestäjien harhauttamista, eipä ihme että äärinationalismi ja ääritoiminta nousee kun perinteinen politiikka äänestämisen kautta ei toimi.

  • Nimetön

    perussuomalaisten hajoaminen oli täysin ymmärrettävää viikonlopun jäljiltä.
    Sen jälkeiset tapahtumat taas on oksettavia!
    Oikea tapa olisi ollut hajottaa eduskunta ja järjestää uudet vaalit, Soinin toiminta on täysin moraalitonta samoin hännystelijöiden.
    Vaalit on ainoa oikea tapa selvitä tästä , nyt jos koskaan on aika laittaa pyörät seis.
    Kaikesta näkee että tämä oli kokoomuksen kepun ja soinin etukäteen sopima juoni, se tekee tästä entistä oksettavamman kansan kusetuksen.

  • Nimetön

    Sastamalassahan haapahuhta ja suhonen toimi kuin soini, palkinto tuli kepulta paikkojen muodossa.

  • Nimetön

    Kyllä on Soini huono häviäjä kun ei kestä kuulla totuutta.Puolueväki on puhunut ja pulinat pois.Vaan tämä koko juttu on sovittu kulisseissa Sipila, Orpo ja vielä kaiken lisäksi presidenttikin siihen otti kantaa.Kyllä siellä eduskunnassa on jos jonkin moista rikollista mutta nyt täytyi ottaa Halla-aho tikun nokkaan.Väärin muka kaiken kansan presidentilta.Ei ääntäni saa.Terho väläytti kampanjansa aikana jäsenäänestysta EU jäsenyydestä silti kelpasi hallitukseen.Asia pidettiin niin varmana että Terho voittaa puheenjohtajakisan vaan kun ei mennyt ihan niin kuin haaveiltiin niin asia junailtiin siten että hillotolpat säilyi..Toivottavasti tämä farssi on avannut monen perussuomalaisen silm ät ja ovat huomanneet kuinka kiero mies oikein Soini on ollutkaan kaikki nämä vuodet.kaksi viikkoa sitten kaikki loikkarit olivat luusereita.No nyt on itse.Yhteinen lause loikkareilla tuntui olevan että KOTI ON PALANUT.Teennäistä.Olisi vaan tunnustanut että parempi voitti vaan ei käy minä minä miehelle.RAUKKAMAISTA.

    • Nimetön

      on todella kummaa laskelmointia, älykäs selviää tilanteesta, johon viisas ei edes joutuisi, mutta missä on se arvokkuus, jollaista parlamentissa pitäisi olla?
      arvokkuus siellä ja äänestäjien suuntaan?

  • Nimetön

    Kuka mahtaa olla tämän uuden ryhmän presidenttiehdokas vai ovatko jo lupautuneet tukemaan istuvaa pressaa? Kyllä se varmaan kapinetissa jo päätettiin kun tätä ryhmää perustettiin yhdessä kepun ja kokoomuksen kanssa.Olisi ollut reilua uusilla vaaleilla katsoa ken on kansan luottamuksen arvoinen eikä tälläisillä epäreiluilla koplauksilla.Tälläiset touhut aiheuttavat epäluottamusta maan johtoa kohtaan.Kannatan reilua peliä.

    • Nimetön

      Naista ovat kuulemma katselleet pressaehdokkaksi, Vammalan suunnasta kuulemma taitaa löytyä.

  • Nimetön

    Perussuomalaiset eivät hävinneet mitään mölsän petturuuden takia, olen seurannut miestä monta vuotta, täys nolla! Samaa sarjaa Lea loikkari mäkipään kanssa!

  • Nimetön

    Nyt ei auta itkupotkuraivarit nuivilta, eikä kommareilta.
    Maassa on toimintakykyinen hallitus ja hyvä näin.

    • Nimetön

      Missä maassa se toimintakykyinen hallitus on? Suomessa ainakin hallituksen toiseksi suurin puolue juuri repesi kahtia kuin, näyttämön esirippu. Hallituksen palikat oli sekaisin, kuten lasten hiekkalaatikolla. Pääministeri liihotteli taivaalla, kuten maansa myynyt petturi. Kyllä niitä itkupotkuraivareita on saatu ihan muissa kammareissa. Kun porstuassa kolistellaan.

  • Nimetön

    Mitäpä se tätäkin herraa kiinnostaa yhtään mikään palkkaa tulee ja hyvä eläke jo taattu. aika aikaansaamaton mies mitä olen seuraillut.

  • Nimetön

    Eivätpä nämä muutkaan Sastamalan kansanedustajat ole saaneet aikaan kotikunnassaan kuin alasajoja.Rahan ja vallan tähden siellä istuvat.Koko touhu on sellaista komediaa että saisi hyvän teatterinäytöksen.Tämä perussuomalaisten tapaus juuri sen osoitti.Valmiiksi oli suunniteltu asiat häviön varalle mutta Sipilä vain malliksi kaarteli taivaalla lennokillaan.Ja lopussa kiitos seisoi palaneen kodin omistajat löysivät uuden kodin kepun ja kokoomuksen tykönä.Oliko se onnellinen loppu?

  • JuudasIskariot

    Petturit ovat kaikkein alhaisinta kastia kun pettävät omanmaan, kunnan tai kaupungin, Kiikoisistakin löytyy monta petturia jotka myivät kunnan kokoomukselle!
    Petturit eivät KOSKAAN UNOHDU!

  • Sastamalan miäs

    Aika moni näköjään luulee, että vaihdon yhteydessä on vaihdettu tavarat korvien välissä? Sastamalan ja Punkalaitumen kannalta on paree, että Mölsä vaikuttaa asioihin hallituksen porukan sisältä kuin yrittää huudella oppositiosta. Ei Nurminenkaan ole vielä saanut aikaan puheita ja lupauksia kummenpia.
    Soinivaaran blogissa asiasta oli tiivistetty oleellinen.
    Aika tumpeloita olivat nuo halla-aholaiset kuvioissaan.

    • No niin!

      Niin on omalla tavallaan typerää koko perussuomalaisten ympärille noussut kohu. Eikä nyt ole järkevämpää tehtävää kuin lennellä paperit kainalossa pilvissä ja kääntyä takaisin? Kaikki kohisee saman asian ympärillä. Kenellähän maksut tästäkin lähtee! Jospa osaisivat keskittyä olennaiseen.

  • Maaseutu

    Sastamalalaisten ajatuksia edelliset,niinpä. No kokonaisuudessaan näyttää siltä,että päättäjillä pääkaupungin sydämessä ei ole tällä hetkellä näköjään sellaisia tehtäviä tai huolia ym.,joilla parannettaisiin työllisyyttä,luotaisiin yrityksille edellytyksiä työllistää, mietittäisiin Sotea oikein kunnolla ja ajateltaisiin tavallisen kansalaisen elämää. Nyt on vallalla jonkinlainen farssi ,joka alkoi ehkä jo ennen perussuomalaisten puoluekokousta! Nyt lennetään mahdollisesti korkealla. Toivotaan,että tilanne rauhoittuu ja uskotaan kaiken muuttuvan hyväksi. Toisaalta; politiikka on politiikkaa!! Kunhan nyt hallitus yrittäisi luoda työpaikkoja esim.korkeakoulusta valmistuneille ( siis yliopistosta). Ihan järkevästi ajatellen näille valmistuneille on annettu ns. melkein ilmainen koulutus ( itselle tietysti kertynyt lainaa jne) ja sitä seuraa työttömyys??? Olisiko koulutuspoliittinen ajattelu esim.nyt ajankohtaista päättäjätasolla,vai mikä on tärkeää. Samoin Sote,olisiko jonkun puolueen hajaannuksesta siirryttävä ajattelemaan hyvin vakavasti, tulevaa maakuntahallintoa sekä esim.valinnanvapautta? Tämmöset asiat lienevät myös tärkeitä puolueiden käänteiden ”ohella”?

  • Nimetön

    Jos Suomessa pelätään joitain ylimääräisiä krähyjä, niin kyllä siihen kätilöt löytyy nykyhallituksesta. Ihmisiltä ei saa viedä toivoa paremmasta. On se parempi sitten vaikka melko vähästäkin. Toki nykyhallitus on eväänsä syönyt, ja samalla eväspaperitkin. Eikä kyseessä ole pelkästään köyhien asemasta, sillä epätasa-arvon ankkurit on viskattu ”risteilyohjusten” kylkeen.

  • Nimetön

    Halla-aho pitää työttömyys- ja sosiaaliturvaa luksustoimintoina. Hän varmaan pyrkii nyt lopettamaan nämä kaikki. Siinäpä kannattajille onkin iloa!

    • Nimetön

      Onneksi sentään Soini on ajanut köyhänkansan asiaa takkiauki!
      Soini Suomen puolesta eu diktatuuria vastaan, hahahaaaaa…..
      Ja Mölsä on tehnyt mitä? Meriitit????
      Kyllä varmaan Soinille ja Mölsälle saunassa Sastamalassa nauru maittaa.

  • Hallituksen pitää siis nauttia eduskunnan luottamusta

    …tätä tulkintaa käytti siis Mauno Koivisto kun presidentti Kekkonen yritti kaataa hallituksen 80-luvun alussa..

    Nyt nähty episodi Jyväskylässä lienee samanlainen millä Ahtisaaresta tehtiin presidentti ehdokas ohi Kalevi Sorsan.
    Ahtisaaresta tuli presidentti…

    Politiikka on peliä…Maaseutu on oikeassa..jäävätkö veronmaksajille tärkeät asiat hoitamatta kun aika menee poliittiseen kuvokelluntaan…

    • Nimetön

      ” Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin”. (Mauno Koivisto).

      • Sanonta!

        Edesmenneen presidentti Koiviston sanat, ne kuvaavat paljon. Toisaalta onko ajankohtaisessa politiikan pelissä nyt ajateltu näitä sanoja niiden syvemmässä merkityksessä?

  • Nimetön

    Miksi perustaa joku Uusi Ryhmä? Liittyisivät suoraan Vihreisiin koska arvot ovat näemmä ihan samat.

  • Nimetön

    Kyllä tämä perussuomalaisten sotku aiheutti hallaa kepulaisille ja kokoomukselle.Asia sovittu etukäteen ja presidentti myös mukana. Epäreilua ja raukkamaista sumutusta äänestäjiä kohtaan.Toivonkin että pahat saavat palkkansa.Petturit ei unohdu.

    • Nimetön

      Ännestäjän muisti on kolme kuukautta. Seuraavissa vaaleissa muistetaan, että jotakin nämä puolueet saivat aikaan pari vuotta sitten, koska silloin kirjoiteltiin paljon. Siispä äänestetään niitä! Niin se vaan on, että poliitikoille kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, kunhan mnimi kirjoitetaan oikein.

    • Nimetön

      Sipilä hoiti todella hienosti maahan toimintakykyisen hallituksen.
      Isänmaan edun politiikan edelle puolestaan asettivat Hala-ahon Persuista poistuneet.

  • Nimetön

    Näin yleisellä tasolla ilmaisten; kauheata oli kuunnella ja katsella kun poliitikot valittivat ”kotinsä menneen” ja itkua tillittivät, mitä lajia itkua se sitten lienikin – toisaalla tänään, samalla viikolla, erittäin kauheata lukea iltapäivälehden selostusta oikeussalista lähteneen suuresta järkytyksestä…

  • Nimetön

    Niin tämä itku oli pelkkää teatteria koska asiat oli jo sovittu kepun kokoomuksen ja presidentin kanssaJos pressa ilmoittaa olevansa koko kansan pressa ei olisi saanut arvostella Halla-Ahoa. Ei muuta kun kesäteatteri Soinin mökille Heinooseen kun näyttelijätkin on valmiina.

    • nimetön

      Kovanahkainen mies on jos kehtaa olla näytilla Vammalan torilla ja Juhannusravien aikaan Kokemäellä. (Soini)

      • Nimetön

        Petturin nahka on paksu kuin krokotiililla, kyyneleetkin samalta eläimeltä!

Kommentointi ei ole käytössä.