Karkun evankeliselle opistolle uusi majoitusrakennus

Karkun evakeliselle opistolle Sastamalaan rakennetaan uusi majoitusrakennus. Asia varmistui Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen (Sley) hallituksen kokouksessa Helsingissä torstaina 15. kesäkuuta.

Rakennuksen suunnittelu alkaa kesän jälkeen. Varsinaiset rakennustyöt ajoittuvat pääosin ensi vuoteen, joka on myös opiston 100-vuotisjuhlavuosi. Rakennusprojektia luotsaa opiston ja Sleyn kiinteistöpäällikkö Tero Honkamäki.

Uusi rakennus mahdollistaa opiston toiminnan kehittämisen. Rakennukseen tulee majoitustilaa noin 70 kurssilaiselle ja opiskelijalle. Rakennukseen tulee sekä kahden hengen huoneita että perhehuoneita. Kaikissa huoneissa on suihku ja wc.

”Uuden rakennuksen myötä opiston majoituskapasiteetti kasvaa jonkin verran. Samalla voimme luopua huonokuntoisimmista majoitusrakennuksistamme, jotka alkavat tulla tiensä päähän”, opiston rehtori Marja Koskenniemi sanoo.