Päissään tutkaan Punkalaitumella

Punkalaitumella poliisi mittasi ylinopeuden Lauttakyläntiellä sunnuntaina iltapäiväneljän aikaan. Kuljettaja paljastui päihtyneeksi.

Vuonna 1955 syntynyt mies ajoi tutkaan nopeudella 77 km/h. Paikalla on viidenkympin rajoitus.

Alkometriin mies antoi ajokunnostaan näytteeksi lukeman 0,36 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

6 vastausta artikkeliin “Päissään tutkaan Punkalaitumella”

   • Nimetön

    Ei kannata kommentoida näitä parin sanan kirjoitusvirhekommentteja, koska niitä kirjoittavat pikkulapset tai sellaisen asteelle jääneet hakevat vain huomiota. Vaietaan hiljaiseksi mieluummin kuin yllytetään.

 1. Arvo Pohja

  Milligrammoja uloshengitysilmassa! Mitä se haittaa, mehän elämme sillä mitä hengitämme sisään. Sehän tärkeintä on. Ystävät, kuka on sairastunut asbestista, homepölystä ym uloshengittämällä? Sisään- on kyllä varsin moni.

  • Nimetön

   Kuule, kyllä sinäkin tulet känniin alkoholia juomalla ja kyllä vaan sillä on merkitystä oman ja muiden terveyden kannalta. Ei se viina lakkaa haisemasta hengityksessäsi huonoilla vitseillä. Älä edes kokeile.

  • Nimetön

   miksi ryhdyt ”kurinpitäjäksi”?, kommentti kuin kommentti, mitäpä siitä – suvaitseminen on tärkeää, aina puhutaan kiusaamisen nollatoleranssista, mutta aina löytyy joku, joka alkaa ilmaista, jos jonkin sortin asenteellisuutta, tällaista se on…