Terveysasemalta ei saa tänään varattua aikoja puhelimitse

Sastamalan pääterveysaseman ajanvarauspuhelimessa on tänään keskiviikkona väärä puhelinvastaajan viesti, Sotesilta tiedotetaan. Ajanvarauspuhelin ei ole hoitohenkilökunnan koulutuksen vuoksi käytössä.

Omahoitajien puhelimien ollessa suljettuina viesti kuitenkin ohjaa soittamaan yleisnumeroon, josta ei myöskään tänään vastata.

”Olemme pahoillamme tästä virheestä ja sen aiheuttamista ongelmista. Huomenna ajanvarauspuhelin toimii jälleen normaalisti”, sanoo osastonhoitaja Sari Ihalainen.

3 vastausta artikkeliin “Terveysasemalta ei saa tänään varattua aikoja puhelimitse”

 1. Nimetön

  Tyypillistä toimintaa Sotesissa, aina niitten puhelimet prakaa, vuoronumerolaitteen käyttö ontuu, aikaa on vain sählinkiin. Onko vieläkään saatu päivystyksen kylttejä tarvittaviin paikkoihin, saati sitten kellonaikamerkintää milloin mistäkin ovesta pääsee kulkemaan… Pahoittelun käyttökuittaus toiminnassa pitää panna seurantaan…
  Niin ja tuo toinen vuoronumerolaite, josta nyt puhe, on siinä Tays Sastamalan pääovella, heti oikealle kohdassa…

 2. Nimetön

  Taas säästyy monta ihmishenkeä kun terveysasema on kiinni .

 3. Nimetön

  Ja sen oikean puhelinvastaajan päälle laittaminen ei sitten mitenkään ollut mahdollista. Ei ollut tilanteessa sitten muuta tehtävissä kuin laittaa pahoittelu tänne Alueviestin nettisivulle. Jo on onnetonta touhua.