Kevarikuski kaahasi korttinsa Vammalassa

Sastamalassa Itsenäisyydentiellä kevytmoottoripyörällä ylinopeutta ajanut poika menetti ajokorttinsa torstai-iltana. Tapaus sattui noin kello 20.45.

Pojan kevytmoottoripyörällä oli vauhtia 90 km/h. Paikalla on neljänkympin rajoitus.

Poliisi määräsi kuljettajan ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poimintoja

  • Lähiöasukas

    Toivotaan että oli se popottavan kevarin kuljettaja, joka koheltaa 80-100 Vinkinmäessä. Koko kesän olen ajatellut ”ettei nyt vaan sattuis mitään”.

  • Hyvä

    Poliisit saisivat tulla kytikseen myös Hopun urheilipuiston kevyenliikenteen väylille joskus katsomaan kun mopoilijat ajelevat päivittäin siellä ja vaarantavat muut liikkujat kehtaavat vielä näyttää keskupeukkua kun heille karjaisee että ettekö tunne liikennemerkkejä häipykää..Mopo talliin jos ajelee vielä ja vaarantaa muut.

  • koostriideri

    Sais ton kiikan mp.kaaharinkin napata.taitaa olla p….ssaa päässä ku pitää alitehosta ”mopoonsa” huudattaa rajotinta vasten…..miälevikasta touhuu hei!!!!!

    • Nimetön

      Ne on niitä jesuiitan lapsia….. Minä en enään väistä niitä ympyrässä. Jos moottoroidulla kakspyöräsellä vaan suojatietä ajaa niin oma on häpee…..

  • Nimetön

    Kyllä nämä mopoautokuskit jotka ajelevat sumuvaloilla kaiket päivät tarvisi myöskin jotain ohjausta.

  • Tosimies

    65 prosettia mopoilioista on virittänyt moponsa ja kaahailee. Mutta olisi kiva jos henkilöautoissa olisi kans valot päällä. Eikä ajelisi ihan puskureissa kiinni. Kiitos.

  • Älkää vaan

    puuttuko mihinkään laittomaan asiaan. Itse yritin pysäyttää mopopoikaa mikä ajoi pyörätiellä jalkani ylitse ottamalla pusakasta kiinni. Tulos. Tuomio lievästä pahoinpitelystä ja n. tonnin meno. Antakaa vaan meidän eläkkkeenmaksajien tehdä ihan mitä he tykkäävät. Kiva kun on oikeusvaltio. PERHANA !!!

  • Älkää vaan

    jatkuu. Tämän rakkaudenhedelmän isä on kertonut lapsilleen että kaikki poliisit ovat ku..päitä. Ei ihme että nyt on tilanne tämä. PERHANA !!!!!

  • Nimetön

    Äänestän seuraavissa vaaleissa puoluetta, joka korostaa järjestyksen ja lakien kunnioitusta. Joka satsaa poliisien määrän tuntuvaan lisäämiseen. Joka sakottaa häiritsevän elämän harjoittamista, esim. mopoilua klo 22 jälkeen. Joka ratsaa viritetyt mopot ja antaa riittävät sanktiot. Joka korostaa tulevien puukottajien ja raiskaajien elävän jo keskuudessamme. Joka haluaa palauttavan opettajien auktoriteettiaseman ja joka haluaa erottaa koulutyötä haittaavat oppilaat ja siirtää heidät ”erityiskouluihin”.

    • Alappa ite poliisiks jos aattelet sen olevan nii helppoo

      Jos tota mieltä oot niin ei sulla sen enempää järkeä oo kuin mopoilijoilla kun kaikki tietää sen että nuoruuteen kuuluu vähän rajojensa koitteleminen ja poliisitkin tietää sen(paitsi jos itse alat) ei ne mopoilijat pahinta oo…

      • eemeli

        tosi hyvä idea. harmi vaan että hillot lähtee meiltä tai sitten niitä vaan ei oo.

      • eemeli

        seuraavat vaalit on presidentinvaalit. sä voit äänestää vaikka bresneviä

  • Nimetön

    Miten niistä yhteiskunnan ammattitaitoisten yliopistokoulutettujen lastentarhanopettajien päiväkodeista, kasvatukseen erityisesti panostetuista, tällaista aina vaan mahdottomampaa porukkaa oikein tulee? Ei sentään joitakin vuosia sitten meno tällaista ollut.

    • yyyy

      Hei haloo, ei se päiväkodin täti sun lastas pysty muuttamaan, jos se on jo kotona pilattu tai pilataan. Kotoa lähtee kasvatus! Ei ole päiväkodin tehtävä tai koulun pelkästään!

      • Nimetön

        Niinpä. Koulun aloittavilla on tarralenkkarit, koska lapsi ei osaa sitoa kengännauhoja…

      • Nimetön

        Varhaiskasvatustahan ne haluaa väkisin tehdä, kaikki vain tissistä tarhaan, ja siitä tappelemaan olemassa olostaan hamaan tulevaisuuteen. Enemmän useimmat tarhalapset ovat nykyään vieraan hoidossa, kuin kotonaan, jos valveillaoloaika tunneissa lasketaan. Ja kyllä se näkyy tässä levottomuudessa.

      • Nimetön

        mutta ne vaikutteet imetään juuri näistä keskitetyistä hoitoloista !
        jos joku haluaa toimia toisin lastenhoidon suhteen, palautetta tulee, viimeistään neuvolan tätiltä

    • Nimetön

      mahdottomampaa porukkaa eli ei piitata käytöstavoista, ei kunnioiteta lähimmäisiä, ei kunnioiteta julkistiloja, siinä vähän esimerkkiä

      • Nimetön

        Niin, olet siis sitä mieltä, että lastentarhanopettajat päiväkodeissa eivät opeta lapsille käytöstapoja, vaan siellä eletään kuin pellossa. Kerrotaan ettei toista tarvitse huomioida millään tavalla. Ja päiväkodin tilat ja tavarat saa rikkoa ja sutata ihan luvalla. Kyllä se on kuule niin, että ainakin niissä kahdessa päiväkodissa, joissa meidän lapset ovat käyneet, pidetään todella hyvää huolta lapsista ja opetetaan kunnon kansalaisiksi. Kotoa lähtee hyvät tavat!

  • Nimetön

    12: 57, et sitten muuta keksinyt ? Tarralenkkaritko pitää panna kieltoon – on niillä oma merkityksensä, toisille. Jos nimittäin suvaitsevaisesti ajattelisit. Ei ne nykylapsoset kai osaa kuoria perunaakaan, syövät mieluummin ”kumiperunaa”, joka on litkussaan kierrellyt ties missä !

    • Nimetön

      Se nyt vaan oli konkreettinen esimerkki siitä, että lapsosilta ei vaadita mitään kotona. Toinen esimerkki on monet ruokalajit, joille lapsen ilmoitetaan olevan alleginen, ettei tarvitsisi niitä syödä koulussa tai tarhassa. Nämä ”allergiat” ovat vain seurausta siitä, että vanhemmat eivät ole nähneet vaivaa totuttaakseen lastaan erilaisiin ruokiin. Esimerkkejä olisi lukemattomasti, mutta ymmärtänet jo pointtini: laiskat kasvattajat jättävät pennut kasvamaan omillaan ilman tukea, haasteita ja rajoja.

  • yyyy OP TX

    Niin, olet siis sitä mieltä, että lastentarhanopettajat päiväkodeissa eivät opeta lapsille käytöstapoja, vaan siellä eletään kuin pellossa. Kerrotaan ettei toista tarvitse huomioida millään tavalla. Ja päiväkodin tilat ja tavarat saa rikkoa ja sutata ihan luvalla. Kyllä se on kuule niin, että ainakin niissä kahdessa päiväkodissa, joissa meidän lapset ovat käyneet, pidetään todella hyvää huolta lapsista ja opetetaan kunnon kansalaisiksi. Kotoa lähtee hyvät tavat!

    • Nimetön

      Ymmärsitkö tahallasi väärin, ettei tarhalla ja koululla ole mitään virkaa kasvatuksessa. Toki on, mutta ei niiden ole tarkoitus korvata puuttuvaa kotikasvatusta tai oikaista kotoa opittua epäsosiaalisuutta ja häiriökäyttäytymistä. Vanhemmilla on ensisijainen vastuu lasten kasvatuksesta.

      • yyyy

        En tiedä kuka täällä kirjoittelee mitäkin. Olen aivan samaa mieltä ylläolevan kanssa. Jos tämä nyt meni oikeaan väliin?

  • Nimetön

    Näillä kaahareilla on kyllä ihan esimerkit tullut kotoa miten käyttäydytään. Se välinpitämättömyys liikenteessä ei käytetä vilkkua, ajetaan toisen peräpuskurissa, ajetaan ylinopeutta, tullaan kolmiontakaa eteen, ajetaan ilman valoja, puhutaan puhelimeen, ajetaan sumuvalot päällä jne. Jos poliiseja olisi enemmän niin tilanne olisi ihan toinen. Näiden poikkeavasti käyttäytyvien nuorten vanhemmille jos olisi annettu ehkäisyvälineitä aikanaan niin eipä olisi näitä harmeja tullut.

    • Mopoilija

      Myönnän itse että olen pari kertaa tullut kolmion takaa ja unohtanut vilkun mutta kertaakaan en ole sitä tahallani tehnyt ja köy sitä aiukuisillekin!! Ja itse pidän selkeän eron edellä ajavaan autoon toisinkuin autot muhun, vaikka mulla onkin hieno ja uusi mopo ei silti ole tarvitse luottaa ettei osu mun persuksiin sillä vaan pitää edes metrin välin!

  • Mari

    Lapsi tarvitsee: Rajoja ja rakkautta ja tietysti myös hyvää ravintoa ja liikuntaa (liikuntaa n. 3 h/pv) Kyllä huolehtivat vanhemmat pystyvät antamaan lapselleen kaikkea tätä, jos vain haluavat.

  • Kaahari

    93 sain sellasella mopo kevarilla siihe tutkaan et aika pettynyt olo ku ois se viä kiihtyny

  • Juunäio

    Juu ja se vasta kauheeta onki ku jollai pahalla jetalla koitetaan ajaa nuorten päälle eikä viittitä myöntää. Ja yleistetään jokanen nuori siihen paskasakkii joka särkee ja töhrii paikat. Itte ainaki helkkarin ylpee nuoruudestani ja enkä todellakaan kadun kertaakaan jos oon jossain vinkin sivupätkällä keulinu. Monikos siinä on loukkaantunu ku autoiliat töhöilee. Tarko pikkuhiljaa itte sytyttää se pääkoppa tai hommata uus tulppa jollei käy kaikilla. Päivän parhaat naurut näistä ”aikuisten” kommenteista

Kommentointi ei ole käytössä.