Kiikan Nuorisoseuralta lahjoitus seurakunnan Enkelikeräykselle

Nuorisoseuran Tuula Nurmi ja Mari Haavisto lahjoittivat ruokakassit diakoni Marja Wiikarille. 

Kiikan Nuorisoseura piti syksyllä hyväntekeväisyystanssit, joiden tuoton se ohjasi Sastamalan seurakunnan Enkelikeräykselle. Ruokatavaran muodossa annettu lahjoitus ohjautuu seurakunnan kautta vähävaraisille sastamalalaisille.

Lahjoituksen seurakuntaan kävivät toimittamassa nuorisoseuran puheenjohtaja Tuula Nurmi ja varapuheenjohtaja Mari Haavisto.

2 vastausta artikkeliin “Kiikan Nuorisoseuralta lahjoitus seurakunnan Enkelikeräykselle”

  1. Oliver

    Hienoa työtä ja varsinkin yhteistyötä, moni vähävarainen ilahtuu enkelipussista. Se voi olla monelle myös joulun kohokohta. Kiitos, kiitos kuluu kaikille teille ihanille ihmisille joilla on vielä auttamisenhalua, niin vapaaehtoiset, diakonit, nuorisoseura, parturit yms. Onneksi Suomesta löytyy ihmisiä jotka eivät ajattele vain itseään ja sitä kuinka itse voisi saada vielä hyötyä jostain enemmän. Jatkakaa hyvää työtänne ja toivottavasti myös muut työhön osallistujat ja lahjoittajat jatkavat tätä hyvää työtä.

  2. Nimetön

    Toivottavasti Kiikan Kontin rivitalon vanhuksetkin saavat pussissa. Kiitos. Hienoa työtä teiltä.