Varilaan tehdään iso liikuntahalli

Sastamalan kaupunginvaltuusto päätti, että Varilan koululle rakennetaan isompi liikuntahalli.

Kaupunginhallitus esitti, että liikuntahalli toteutetaan laajemmalla 1 150 neliön kokonaisuudella. Opetus- ja kulttuuriministeriöltä haetaan täysimääräistä 30 prosentin valtionavustusta hankkeeseen vuodelle 2019.

Valtuuston päätös oli yksimielinen.

18 vastausta artikkeliin “Varilaan tehdään iso liikuntahalli”

 1. piski

  Ninpä tietysti tehdään ISO liikuntahalli Varilaan ja minkä tehdään vielä ISOOMPI liikuntahalli ja sitten se vielä IIISOMPI liikuntahalli, ei tarvi SASTAMALAAN uimahallia tehdä, halvalla päästään kun kaupungin miehet käy pitkällä laipalla eikä sen nykyään tarvi olla edes pitkä jäät ohuita nin tekemässä rantakahvilan rantaan RAUTAVETEEN noin 10mx 50m ison aikusten avannon ja sitten 5mx25m lasten avannon ja sitten sen kylmän paljun 1,5mx1,5m ja Sauli vois sinne tuoda 15 kylpytynnyriä ja uinti maksu jos menee tynnyriin lämmitteleen vois olla siinä 55e- 75e semmonen tunti pari ja ilman muuta Seurahuone vois tuoda tietysti lämmikkeet aikusille lapsethan tarkenevat tietysti coca-cocalla. että näin meillä SASTAMALASSA edetään.

 2. piski

  nin korjaus edelliseen tekstiini eihan Sauli tee kylpytynnyreitä vaan laitureita Sauli tuo sinne ne lihavat laiturit ja KIRAMI ne lihavat kylpytynnyrit missä lillua ja se ranta sauna vielä siihen kylkeen.

  • Nimetön

   eikö nykyiset riitä sinulle,oletko kronkeli vai muuten minä minä!

  • Nimetön

   Ei se nyt niin iso halli oo että sinne Valepa menee pelejä pelaan. Ei tule edes katsomoita.

  • HÖH

   Pääsee sinne myös RoPo, Vaps, Vnv, Vsv, Vammalan opisto, Tanssin tahti, Tyrvää Juro, Liikuttavat, Sastamalan Aikikai, Satamalan Taekwon-Do….. Siinä ny muutama esimerkki, eikä liiga Valepa edes voisi siellä pelata kun ei ole katsomoita….. (niitäkään vähiä mitä Vexvellä)….

 3. Katsomo

  Eiks kannattais tehdä katsomo samalla?Ja tarpeeks ISO!!!!!!Ettei taas pian tehdä uutta pallihallia ku huomataan et voi vide….tuli liian pieni!!!!

 4. Sahan Jussi

  Asiat ovat juuri niin, miltä ne näyttävät. Tyrwäällä jotkut asiat lutviutuu paremmin, kuin toiset. Onko se sitten pelkästään paha, vaiko hyvä asia – mistä mää sen tiän! Näillä ny mennään.

 5. Nimetön

  Uimahalli maksaa noin 20 milj. euroa, kuka sen maksaa? Eläkeläisten tuloillako, kun katselet vähän ympärillesi huomaat että täällä ei ole muita kuin eläkeläisiä.
  Naapurikunnissa, Tampereen suunnassa ainakin asukasluku kasvaa vuosittain muutamalla sadalla ja ne ovat nuoria veronmaksajia jotka tuovat euroja kulutuksen ja verotulojen kautta. Niillä voi investoida, ainoastaan niillä tuloilla, ei eläketuloilla.

 6. Nimetön

  Niin kyllä halleja rakennetaan,mutta hoitajia ei oteta lisää!

 7. Nimetön

  Uimahallista puheen ollen , eivätkö nämä hallia eniten haluavat ole vieläkään rakentaneet sitä omilla rahoillaan? Pääsymaksuilla ja oheispalveluilla rakennuskustannukset ja ylläpitomenot tulisivat suit sait maksetuksi. Ennen kaikkea sitten saisi polskutella kesät talvet mielin määrin omassa hallissaan. Ei kannata odotella kenenkään muun rahapussille pääsyä, vaan tuumasta toimeen.

 8. Nimetön

  Ilman muuta uimahalli vaan pystyyn, kympin käyttömaksulla jos sastamalalaiset kävisivät jokainen vaikka kaksi kertaa vuodessa niin uimahalli tulisi kuoletettua n. 40 vuodessa.