Nuorille kesätyötukea Sastamalassa

Kesätyö, kuvituskuva

Sastamalan kaupunki on tukemassa nuorten kesätyöllistämistä. Tämä on huomioitu talousarviossa.

Uutena on tarkoitus kokeilla 4H-kesäyrittäjyyden tukemista. Siihen on varattu 3 000 euroa. Ehdotuksen mukaan tuki kohdistuisi vuosina 1998-2002 syntyneisiin sastamalalaisiin nuoriin, jotka ovat käyneet 4H-yrittäjyyskurssin ja perustavat 4H-yrityksen työllistääkseen itsensä kesäksi. Starttiraha olisi 75 euroa. Samansuuruinen lisätuki myönnettäisiin, jos kesäyrityksen myyntituotot ovat vähintään 100 euroa ja työaika vähintään 50 tuntia.

Aiemmilta vuosilta tuttuun nuorten kesätyöllistämistukeen yrityksille, maatiloille ja yhteisöille on varattu 36 000 euroa. Kesätyöntekijää kohden tuki on 300 euroa, joten summa mahdollistaa 120 nuoren työllistämisen.

Kesätyötukien periaatteiden hyväksymisestä päättää kaupunginhallitus. Konserni- ja elinvoimajaosto on ne jo käsitellyt.

4 vastausta artikkeliin “Nuorille kesätyötukea Sastamalassa”

  1. Nimetön

    Ei minulla muuta noihin kottikärryihin liittyvää, mutta MIKSI IHMEESSÄ ALUEVIESTIN SIVUILLA (ja vain siellä) on tuo sekunnin kestävä sykäys joka hetki?!!! Jäikö se saakutin valomainosmainos teillä päälle???

  2. Nimetön

    Ei auta päivityskään…Vian täytyy olla Alueviestin päässä, koska muilla sivuilla ei ongelmaa. Harmi sinänsä.