Alueviestin nettisivut uudistuvat

Alueviestin nettisivut saavat uuden vuoden kunniaksi uuden ilmeen. Verkkosivuja päivitetään parhaillaan vastaamaan uutta näkymää. Päivityksen vuoksi nettisivujen käytössä voi olla tilapäisiä häiriöitä. Toimitus pahoittelee asiaa.

18 vastausta artikkeliin “Alueviestin nettisivut uudistuvat”

 1. Oliver

  Hienoa, että nettisuvut uudistuvat ja ilme näyttää raikkaalta ja tietoa näkyy enemmän etusivulla. Ainut puute jonka itse huomasin on se, että olisi mukava nähdä uutisotsikon yms. jäljessä se, että montako henkilöä on kommentoinut uutista/kirjoitusta. Otsikon perässä voisi olla suluissa numero, joka kertoisi kommentointien määrän.

  • Oliver

   Esimerkkinä kirjoitus raketit paukkuvat – muista suojalasit, kun kirjoituksen/uutisen avaa näkyy, että viisi kommenttia, mutta olisi hienoa jos kommenttien määrä näkyisi myös otsikon perässä.

  • Tarkkana

   Pidin kyllä niistä vanhoista Alueviestin sivuista, mutta nyt tuntuu vähän oudoilta nämä, mutta jos nämä tästä vielä muokkautuvat.

 2. Nimetön

  Onhan sivujen ylläpito halvempaa WordPress-alustalla, mutta karsikaa nyt ihmeessä ylimääräiset toiminnallisuudet ja perehtykää sivuston clientiltä vaatiman muisti- ja prosessorikapasiteetin pienentämiseen. Tällä hetkellä sivun latautuminen kestää liian kauan ja sivu näyttää sotkuiselta, kunnes kaikki palstat ovat kasassa. Tai valitkaa parempi template, jos se on vallassanne.

  • Nimetön

   Ja kirjoita sinäkin neropatti ihan selvästi ymmärrettävää ohjetta, tai viesti suoraan toimituksen kanssa!

   • Nimetön

    Sinäkö Alueviestin nettisivut ole rakentanut? Kyllä se toimitukselle menee tätäkin kautta. Viesti oli sivujen ylläpitäjälle suunnattu ja heille ymmärrettävä. Miksi minun pitäisi yrittää antaa selkokielisiä ohjeita jollekin ulkopuoliselle, jolla on huuli pyöreänä asioista, jotka opetettiin peruskoulun tietotekniikan tunneilla.

 3. Oliver

  Erikoista sensuuria Alueviestissä, olen kirjoittanut muutamaan uutiseen/kirjoitukseen kommentteja (asiallisesti), niin hetken kommentti näkyy sivuilla ja sen jälkeen ne on poistettu.

 4. Nimetön

  Hei, hulinaa, sano. Ny se sitte on alkanut; Tyrvis kertoo Puistokadun Ärrän sulkeneen ovensa.
  Hiljeneep, kyläpahanen. Kohta taas suunnataan kihlamarkkinoillekin Tampereelle, kun palataan entisaikohin.

 5. Nimetön

  Mä en tykkää näistä uusista nettisivuista. Sekavat. Ei löydä mitään.

 6. Nimetön

  09:57 samaa mieltä ja kun sekavuuden lisäksi vielä älyttömän hitaat. Ei viitsi enään käydä kuin silloin tällöin kun siihen ottaa erikseen aikaa.

 7. Surkean näköiset

  Vanhat sivut olivat paljon paremmat ja näyttävämmät.
  Uusi rakenne on tylsä, Tyrviksellä on taso parantunut ja Alueviestillä heikennyt. Mainokset on ärsyttävät, jotka pomppaa. En missään tapauksessa näe näitä liikkeitä positiivisena, vaan negatiivisena, joita en halua käyttää. Ymmärrän näkyvyyden rahoituksen kannalta, mutta en aio käyttä kyseisiä firmoja negatiivisen iulmeen takia.

 8. Hermotmenee

  Olisko sinne jo palkattu joku pätevä koodari? Ennen meni prosessorin käyttö selaimella +150% kun avas tän (jotain haittaohjelmia tunkevan?) sivuston ja nyt sivun yläosassa päälle ja pois vilkkuva mainos estää uutisten lukemisen. Hyvin teillä menee. Keksikää nyt joku keino vielä lisätä mainoksia tänne.

 9. Hermotmenee

  Joo sama paska vilkkuva mainos jatkuu. Migreeni iskee.

 10. Nimetön

  Poistakaa nyt herrantähären jo vanhat uutiset! Sekin väärä hälytys vaatekaupassa ja kolari uudenvuodenaattona jossain päin Satakuntaa (jonka pään uutisia onkin kovasti esillä)…ja monta muuta uutista on jo nähty 1000x.