Kokemäellä Risten koululla seisoskellut mies aiheuttanut hämmennystä

Risten koulu

Risten koulu. Kuva: Google Maps.

Kokemäellä poliisi on saanut ilmoituksia Risten koulun lähettyvillä liikkuneesta miehestä. Rikosta tapauksessa ei epäillä, mutta kulkijan henkilöllisyys kiinnostaa.

Ensimmäiset yhteydenotot miehestä poliisi sai jo ennen joulua. Viimeksi hänestä tehtiin havaintoja keskiviikkona aamupäivällä. Mies ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen tai uhkaillut ketään, mutta hän on ollut koulun parkkipaikalla seisomassa ja aiheuttanut näin hämmennystä. Kulkija on noin 50-vuotias ja noin 180-185 senttiä pitkä. Hän on ollut pukeutunut tummaan ulkoiluasuun ja päässä on ollut pipo.

Asiasta liikkuu Kokemäellä useita erilaisia huhuja. Osassa tarinoita mies on ollut pukeutuneena kommandopipoon tai hänellä on ollut teräase kädessään. Hänen myös kerrotaan hyökänneen ojasta tai olleen ladon kulman takana väijymässä.

Poliisi on tutkinut tietojen paikkansapitävyyttä. Selvitysten mukaan ole mitään syytä uskoa, että kiertävät huhut ovat totta.

Miehen käytös on kuitenkin ollut oppilaiden koulumatkaa häiritsevää. Poliisi on siksi kiinnostunut hänen henkilöllisyydestään.

Mahdolliset havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

11.1.klo 8.30 korjattu yksittäinen kirjoitusvirhe.

12 vastausta artikkeliin “Kokemäellä Risten koululla seisoskellut mies aiheuttanut hämmennystä”

 1. Nimetön

  Voisiko toimitus selittää tyhmälle mikä on peräase????

  • Nimetön

   Onko se niin vaikeaa ajatella omilla aivoillaan? Ase on ase, eikä yhdellä sanalla ole väliä, jos haluaa ymmärtää uutisen eikä vain metsästä virheitä, joista vängätä. On tämä outo mielensäpahoittajien kylä tämä Tyrvää.

 2. Nimetön

  Kait seisominen yleisellä paikalla peräase kädessä on rikos?

  • Nimetön

   mut kun se poliisin mukaan ei ole seisonut peräaseen kanssa

   • Nimetön

    Kovin tämä nyt tuntuu olevan peräkamarinpoikien huulilla. Ei ihme, kun muusta ei ole kokemusta.

 3. Nimetön

  Ellei kyseessä ole henkilö joka olisi lapsille vaaraksi, niin selitys voi olla hyvinkin simppeli. Tässä ilmeisesti joku työtön toteuttaa tätä hallituksen aktiivimallia. Lunastaa itselleen ihmisarvon olemalla aktiivinen. Koska hallituksen mielestä työttömyys, ei ole riittävä syy olla työtön. Eli syyllinen haetaan ihmisestä eikä siitä, ettei niitä työpaikkoja ole. Voisiko sitten päätoiminen työnhakija olla ammatti ja saada työttömyyskorvauksen? Vai miten työttömien pitäisi laittaa elämässä ranttaliksi, jotta tulisi nähdyksi.

 4. Luu 5

  No niin, nytkun miehet ei saa enään katsella naisia silmiin, ettei joudu poliisin hoteisiin seksuaalisesta häirinnästä, niin nyt on seisoskelukin kielletty, niin että muistakaa miehet , että ei laahusteta, vaan mennään helvetin kovalla vauhdilla ,,,,,,,,,,,,,,,