Metsästysrikos Huittisissa: uroshirvi ammuttiin peurana

Huittisissa tapahtui keskiviikkona alkuillasta epäilty metsästysrikos. Paikallisen metsästysseuran mukana ollut henkilö ampui hämärästä johtuvan virhearvion vuoksi aikuisen uroshirven peurana.

Poliisi tutkii tapaukseen liittyviä olosuhteita ja on takavarikoinut ruhon valtiolle. Hirven ruho on käsitelty asianmukaisella tavalla odottamaan sille suoritettavaa huutokauppaa, joka on käynnissä maanantaihin saakka.

Hirvi myydään kokonaisena ja sen ruhopaino nyljettynä on noin 185 kiloa. Sitovat tarjoukset yhteystietoineen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen palaute.lounais-suomi@poliisi.fi maanantaihin 15.1. kello 12 mennessä.

Poliisi ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tehneeseen henkilöön. Lisätietoja la-su klo 9-16 välisenä aikana numerosta 0295 449 048.

18 vastausta artikkeliin “Metsästysrikos Huittisissa: uroshirvi ammuttiin peurana”

 1. Nimetön

  Tärkein unohtui,rikollinen.Ikuinen metsästyskielto,aseet valtiolle ja kunnon sakot.

  • Metsästäjä

   Humalainen ajaa autolla ihmisen kuoliaaksi. Meneekö auto valtiolle ja saako elinikäisen ajokiellon??? Sakko ja korvaukset mitättömät.

  • Pikkujuttu

   1970-luvulla ammuttiin Sampon leikkuupuimuria hirvenä. Tarina ei kerro annettiinko ampujalle sarvet.

 2. Aatu

  Hyvä, että hirviä hävitetään kaikin keinoin, niitä on nyt ihan liikaa, eikö niitä voitaisi metsästää enemmänkin huutokapattavaksi, valtio saisi tuloja

 3. Näin on

  Eihän se mikään huutokauppa ole. Huutokauppa on kaupantekotapa, jossa hinta määräytyy huutajien kaupanteon aikana tekemien tarjousten eli huutojen perusteella. Wikipedia

 4. Nimetön

  Melkoisia mettämiehiä.. lajitunnistus taas kohdillaan.

 5. Nimetön

  Älkää ny viittikö. Peuroja kytätään melkoisessa hämärässä niistä kopeista ja hyvin saattaa tulla virhearvio. Tärkeintä on pysyä asialinjalla ja ollaan tyytyväisiä, että peurakantaa vähennetään reippaasti. Nyt kun metsästäjätkin taipuvat siihen totuuteen, että naaraita otetaan enemmän pois, lisäämästä kantaa.

 6. Öhöm!

  Tavallinen suomalainen metsästäjä on suurrikollinen! Samoin autoilija!

 7. 9mm

  Olosuhteisiin nähden Suomessa ammutaan vähän viranomaisia .

 8. Nimetön

  Onkohan ko. henkilöllä edellytyksiä olla mukana hirven/peuran kaadossa. Jopa lapsikin erottaa peuran hirvestä sen verran koko ja ulkonäkö eroa.. Kaatoryypyt ilmeisesti nautittu etukäteen. Metsästäjille pitäis myös laittaa 0-toleranssi.

 9. mouho

  Onnittelut onnistuneesta kaadosta, peuroja ja hirviä on aivan liikaa täällä mouhijärvelläkin, Kaatajalle mitalli koska saattoi estää yhden peura/hirvikolarin.