SPR Satakunta tempaisee – Ystävänpäivänä vallataan palvelukoti Huittisissakin

Ensi keskiviikkona vietetään ystävänpäivää. SPR Satakunnan osastot tempaisevat silloin LähiTapiolan tuella ja valtaavat palvelukoteja muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä. Valtauksessa ovat mukana myös Kaverikoirat sekä Sataedun, SAMKin ja Huittisten yläkoulun opiskelijat.

Tempauksen tarkoituksena on ilahduttaa palvelutalojen asukkaita jakamalla postikortteja, joihin opiskelijat ja vapaaehtoiset ovat kirjoittaneet asukkaille henkilökohtaisen runon tai värssyn. Asukkaiden kanssa jutellaan, lauletaan, luetaan lehtiä ja mahdollistetaan hemmottelua, kuten käsihoitoja. Halukkaat voivat viettää hetken Kaverikoirien kanssa.

Huittisissa valtaus tapahtuu Kuninkaisten palvelutalossa ja Kokemäellä Henrikinhovin Iltarusko 1:ssä.