Rattijuoppo liukasteli tieltä Kiikoisissa

Hätäkeskus sai tiistai-iltana kello 19.50 ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli ajanut ulos valtatieltä 11 Kiikoisissa. Ajoneuvon kuljettajan epäiltiin olleen päihtynyt.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että ulkopaikkakuntalainen 80-luvulla syntynyt mies oli kuljettanut henkilöautoa Porintietä kohti Poria. Sohjoisella tiellä auto oli lähtenyt heittelehtimään ja ajautunut kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ojaan.

Kuljettajalle suoritettiin seulonta-alkometripuhallus, joka osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Ensihoidon yksikkö tarkasti kuljettajan kunnon, eikä hänelle aiheutunut jatkohoitoa vaativia vammoja. Kuljettaja toimitettiin verikokeisiin. Tapahtunutta tutkitaan lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poimintoja

  • Nimetön

    Yksi edes vastuuton lisää! Milloin nämä oliot lopettaa päissään ajelun? Hyvä ettei ajanut ketään syytöntä hengiltä!!

  • Nimetön

    Suomen hallitus on ajanut tilanteen tähän. Jos mamut ei veisi suomalaisten rahoja niin verotus olisi pienempi ja känninen pystyisi ajaan taksilla kuten ennen muinoin. Hyvä suomen hallitus!

  • Nimetön

    Minä mamu nauti 5 eri nimi tuki, pärjä hyvin. Somi hyvä maa mamu kelpa olo.

  • Luu 5

    Kylä minä mokka – kikkeli , täälä hyvä , minä pelata pinkis . saada siitä rahaa , en ymärä , miksi suomi ihminen minu kadehtii ,,,

  • Esa

    Ja mamujen takia ei ole varaa pistää hoitoon niitä, jotka sinne kuuluisivat, ja niinpä he kirjoittelevat sitten tällaisille palstoille kaikenlaisia luupäisiä möläyksiään!

  • Nimetön

    Esa olet oikeassa sillä tarvitsisit apua mutta ei ole lääkettä joka auttaisi sinua.

    • Nimetön

      Meidän isä on vahvempi kuin teidän isä. Voi ristus teidän metsäläisten, sisäsiittoisten valopäiden fobioita! Kaikki uusi ja erilainen saa kirjoitelemaan nimettömiä vihakirjoituksia. Ei se, että te ette naista saa tai pysty pitämään, johdu muualta tulleista, vaan ihan teistä itsestänne. Vaikka eipä teitä vastakkainen sukupuoli taida kiinnostaakaan, peräkamarinpoikia.

      • Nimetön

        Suo siellä – vetelä täällä! – ootko itsekään varma, mitäs kirjoittelet ? Haukut itse toisia peräkamarinpojiks, otapa itse ens selvää mitä vihakirjotusta oot tekemässä ! et myöskään kertonut nimeäsi.

  • Nimetön

    Kyllä se niin on, että mamut on syyllisiä tuohonkin kännissä ajoon. Jos ne ei veis kaikkia rahoja niin tuollakin kuskilla olis ollu varaa autoon, jossa on kaistavahti.

  • Nimetön

    Sinullako ei vielä kasva parta? Sen kyllä uskon. Kalpeakin taidat olla, kun et uskalla mennä ulos muukalaispelkosi vuoksi.

Kommentointi ei ole käytössä.