Lukija kysyy: ”Miksi K-citymarketin muovinkeräys on aina tukossa?”

K-citymarket Sastamalan tontilla seisova muovinkeräyspiste ympäristöineen on usein siivottomassa kunnossa. Kuva: Alueviestin lukija.

K-citymarket Sastamalan tontilla sijaitseva muovinkeräyspiste on aiheuttanut pahaa mieltä Alueviestin lukijalle.

”Muovinkeräys on taas niin täynnä, että tursuaa ja muovia on edessä kamalasti. Onko tyhjennysväli liian pitkä? Jos laitteessa on vika, miksei sitä korjata?” hän purnaa.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n aluepäällikkö Harri Patanan mukaan ongelma on mystinen.

”Kyseessä on muovipuristimen vikavirtasulakkeen laukeaminen. Asiaa selvitetään ja vika korjataan, kunhan se vain paikallistetaan.”

Patanan mukaan RINKI Oy on saanut asiasta palautetta sekä käyttäjiltä että kaupan toimesta.

”Vika on harmillinen ja sitä esiintyy valitettavan usein. Näemme tilanteen etävalvonnan kautta ja sulakkeiden laukeamisen jälkeen pyrimme saamaan sinne apua aina mahdollisimman pikaisesti.”

Patanan mukaan siivouspartio on käynyt kahdesti viikossa siivoamassa pisteen.

Kuva: Alueviestin lukija.

Poimintoja

  • Nimetön

    Meillä Paraisten lähiöissä: Korppoo,Nauvo jne
    Ei edes ole muovikeräystä. Hopi Hopi .

  • Nimetön

    Menee vähän ohi aiheesta, mutta samaa Cittarin pihaa asia koskee. Kenelle kuuluu Paulun lähteen jäätikön poisto ja yleensä pitää sinne reitti selvänä lumisateiden jälkeen? On jo nyt hengenvaarallinen veden hakijoille.

    • Nimetön

      NYT SITTEN AKTIVIMALLIN PUOLUSTAJA TYÖLLISTÄMÄÄN IHMISIÄ, ei työt tekemällä lopu !

      • Nimetön

        Niinpä. Näitä pieniä mutta tarpeellisia töitä olis vaikka kuinka paljon tehtävänä … ja ketään ei kiinnosta vai ei anneta mahdollisuutta? Tässä yhteydessä on jälleen hyvä antaa SUURET KIITOKSET hänelle joka itsekseen mm kolannut lumia jaljakäytäviltä ja keräilee roskia tienvarsilta. Kiitettävää toimintaa josta kuuluisi saada tunnustus. Vuoden avainhlö?

    • Kesä vesi

      Hiekota ite mennessäsi vedenhakureissulle tai käy vaan kesäisin.

      • Nimetön

        Kesä vesi: Luulitko olevasi vitsikäs vakavasta asiasta. Jollekinhan tämäkin jään poisto, auraus ja hiekoitus kuulunee, kun kiinteistöä joku huoltaneekin. Joka tapauksessa edesvastuutonta hoitamattomuutta.

Kommentointi ei ole käytössä.