Alueviesti aprillasi: Tänään mämmitarjoilu ja torisuunnitelma julki

Vammalan tori, autokansi
Havainnekuva Vammalan torin ylle tulevasta autokannesta, joka on tukevaa erikoislasia. Kuva: Apriles Glass Oy.

Sastamalan kaupunki järjestää tänään sunnuntaina Vammalan torilla mämmitarjoilun ja esittelee viimeisimmän, kaikessa hiljaisuudessa valmistellun torisuunnitelmansa.

”Uudessa mallissa huomioon on otettu sekä autoilijat, että torimyyjät”, kaupungilta kerrotaan.

Torikeskuksen autokansi jatkuu nykyisen torialueen ylle, joten Vammala saa katetun torin.

”Torin ylle tuleva autokansi rakennetaan palkkien varaan ja sen materiaali on tukevaa erikoislasia, joka päästää päivänvalon läpi”, kertoo lasimateriaalin maahantuoja, toimitusjohtaja Ken Torsten Apriles Glass Oy:stä. Hänen mukaansa jo muualla maailmassa kyseinen erikoislasi on erittäin suosittu materiaali.

Sastamalan kaupungin tiedotteen mukaan katettu tori mahdollistaa vilkkaan torimyynnin myös sateisina päivinä. Tarkoitus on, että katetulle alueelle tulee myös pysyviä rakennelmia, ainakin esiintymislava ja kahvila.

”Olemme varsin tyytyväisiä tähän suunnitelmaan, joka huomioi paitsi torimyyjät myös autoilijat”, kaupungilta iloitaan.

Mämmitarjoilu alkaa kello 9 ja suunnitelma asetetaan nähtäville kello 9.30. Tapahtuma kestää kello 16 saakka.

[ Päivitys: Tämä oli Alueviestin aprilliuutinen aprillipäivän kunniaksi. ]

  • Nimetön

    Lisäksi kansanedustaja Mölsä esittää tanssiesityksen ”Sastamala ensin Punkalaidunta”. Ohjauksesta vastaa ulkoministeri Timo Soini. Tarjolla Kreikkalaisia herkkuja. ”Piikki on auki”.

  • Nimetön

    Pari luukkua kattoon ni öljyt vaihtuu samalla autoihin 🙂 ja jokanen torimyyjä toivoo et ei vanha mersu hirveesti tiputa öljyä ja pilaa kesäpäivää näkymällä yläpuolella

  • Nimetön

    Vaatii kyllä hyvän suunnittelijan että kestää. Ja mitä maksaa, siirtyykö uimahalli taas

  • Rojektipäällikkö

    Kyllä uimahalli nyt siirtyy. Missä kohtaa se on nyt? Jos oikein muistan, se on siellä toiveiden tynnyrissä. Suunnittelijaa tuskin tarvitaan ennenkuin joku tekee lujuuslaskelmat. Tuo Apriles Glassin suunnittelija on varmaan sama, joka lasku sen Floridan sillan. Eduskunnan kahvipöydässä voisivat paikalliset kansanedustajat retusoida tätä. Tarvitaan nimikkotolpat joka kaverille. Voisivat itse suunnitella. Mölsälle riittää jokin kaidetolppa.

  • Lousaalainen

    Kävin mämmillä puoli kymmenen aikaan eikä mämminsyöjiä paljoakaan ollut. Mutta hyvältä mämmi maistui. Nyt lähden toistamiseen iltapäivällä, koska mämmiä ei tullut kotiin ostettua! Kerrankin jotain hyvää kaupungilta!

  • Nimetön

    On todella hyvä idea tämä lasikatto, mietin vaan että miten talvella se auraus hoidetaan.
    Joo se mämmihomma oli aprillia ei siellä mitään tarjoiltu

Kommentointi ei ole käytössä.