Eveliina Määttä keräsi kehuja, mutta joutui jättämään The Voice of Finlandin

Eveliina Määttä

Eveliina Määttä The Voice of Finlandin semifinaalissa. Kuva: Saku Tiainen.

Sastamalan Vammalasta kotoisin oleva Eveliina Määttä putosi The Voice of Finlandista finaalin kynnyksellä. Lopputulos oli yleisön äänten ja tähtivalmentaja Redraman valinnan yhteistulos.

Semifinaalissa vastakkain olivat jokaisen tiimin kaksi laulajaa keskenään. Eveliina Määttä kilpaili nokialaista Jerkka Virtasta vastaan. Määttä esitti semifinaalissa Chisun kappaleen Ihana.

Tähtivalmentajat kommentoivat esityksiä. ”Sä oot poptähti”, totesi Olli Lindholm Eveliina Määtälle. ”Vedät kuin mä – 80-luvulla”, hän heitti huumorilla.

”Nyt me oltiin siinä missä sä oot parhaimmillaan. Oot showmimmi. Näkee, että sä nautit”, sanoi Redrama omasta valmennettavastaan.

Kukin tähtivalmentaja sai antaa toiselle suojateistaan etumatkan äänestyksessä. Redrama nimesi pitkän pohdinnan jälkeen Jerkka Virtasen. Hän sai pohjalle 60 ääntä ja Eveliina Määttä 40. Yleisöäänet yhdistettynä Virtasen pistemäärä oli 126 ja Määtän 74.

”Eveliina Määtällä on tosi paljon huumoria ja pilkettä silmäkulmassa”, sanoi kilpailijoita sparrannut Lenni-Kalle Taipale. Hän tunnusti yhdeksi mielivideokseen YouTubessa Määtän 10-vuotiaana esittämän Pöllörockin.

Jerkka Virtanen lauloi semifinaalissa Sannin kappaleen 2080-luvulla.

9 vastausta artikkeliin “Eveliina Määttä keräsi kehuja, mutta joutui jättämään The Voice of Finlandin”

 1. Nimetön

  Oli Eveliina parempi kuin kaveri. Mutta se kiintiömies piti saada.

  • Keijo Määttä Siurosta

   Olit loistava,oli ilo kuunnella ja katsella.ONNEA URALLESI.

 2. Nimetön

  Kyllähän pisteissä oli todella suuri ero,
  kyllä parempi voitti!

 3. nimetön

  Makuasioita, ei kaikkia voi miellyttää, mutta nuori kaunis ja lahjakas nainen on aina uhka ja naisethan on aina sitä mieltä. Mutta kuka muu veti täydellisen shown kuin Eveliina. *Ei kukaan. Ei edes Anna Puu

 4. Nimetön

  Ettekö tajua ettei äänestämisellä ole muuta merkitystä kun rahankeräys.Tuotantotiimi päättää ketkä milloinkin tippuu n.s.kisasta!!!