Haastepyöräilyn uutuus on mobiilikirjaus

Polkupyörä, Pixabay

Satakunnassa perinteinen Haastepyöräily on jälleen käynnissä. Suurin uudistus on suoritusten mobiilikirjaus.

Haastepyöräilyssä ovat mukana muiden muassa Huittinen, Kokemäki ja Säkylä sekä Pirkanmaan puolelta Punkalaidun.

Kampanjassa tuodaan tänä vuonna esiin maasto- ja retkipyöräilyä. ”Varsinkin maastopyöräily on nostanut suosiota ja uusia maastopyöräilyreittejä löytyy ympäri aluettamme”, kertoo Lounais-Suomen Liikunnan ja Urheilun terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Jokaisessa mukana olevassa kaupungissa ja kunnassa on perinteiset laatikot kirjausvihkoineen. Yhteen laatikkokirjaukseen oikeuttava pyöräilymatka on kymmenen kilometriä, mutta netti- ja mobiilikirjaukseen voi merkitä muunkin pyöräilemänsä matkan.

Haastepyöräilyä poljetaan juhannukseen saakka. Kunnat voivat halutessaan jatkaa kampanjaa elokuun loppuun.