Valtuustoryhmät: Uimahallihanke etenee ja väistötilat Äetsän koulun lähelle

Valtuustoryhmät ovat linjanneet lähes yhteneväiset näkemykset Sastamalan uimahallihankkeen osalta. Kesäkuun valtuuston kokouksessa on mahdollisuus päättää hankesuunnitelman käynnistämisestä kaupunginjohtajan esittämällä tavalla. Keskustan ryhmä esitti harkittavaksi päätöksen siirtämistä joulukuun talousarviokokouksen yhteyteen.

Valtuustoryhmien linjaukset Äetsän koulun väistötilojen sijoitukselle ovat yhteneväiset. Koulun väistötilat halutaan sijoittaa Äetsän koulun lähialueelle. Ensisijaisesti koulun terveydelle turvalliset tilat hyödynnetään ja sen jälkeen vapaita soveltuvia kiinteistöjä alueella voidaan ottaa käyttöön sekä täydentää viipalekoululla tarpeen mukaan.

Kuntapäättäjät lähettivät näkemyksistään medialle yhteisen tiedotteen, jonka ovat allekirjoittaneet kaikkien valtuustoryhmien puheenjohtajat.

10 vastausta artikkeliin “Valtuustoryhmät: Uimahallihanke etenee ja väistötilat Äetsän koulun lähelle”

 1. Nimetön

  Vammalaan kunnollinen maauimala kesä käyttöön, toukokuulta lokakuulle toimisi ihan hyvin. Eikä tarvisi kenenkään sinilevän seassa pulikoida. 2 uimahallia paikkakunnalla on jo, eikä ole kaukana keskustasta. Esim. pääkaupunkiseudulla matka kotoani uimahalliin kestää yli tunnin, eikä se haittaa. Kummaa rutinaa vammalasa aina tästä uimahallista, onneksi älysin muuttaa pois. Vielä on kesämökki täällä, mutta taidan antaa sen lahota paikalleen.

 2. Nimetön

  Toivottavasti väistökoulun sijoittamisessa otetaan huomioon Äetsän koulun mahdollisesti edessä olevat purkutyöt. Kannattaa pohtia vakavasti tilojen sijoittamista Kiikan koulun yhteyteen. Tai jos uusi yhtenäiskoulu rakennetaan Kiikan koulun mäelle, on väistötilojen paikka vastaavasti Äetsän koulun pihassa. Katse eteenpäin!

 3. Nimetön

  Uimahalli se vasta väistötila on. Sen kustannukset auttavat väistämään uuden Äetsän koulun rakentamisen, kun rahat eivät riitä.

 4. Asentajakin tarvitsee liikuntaa

  Jos uiminen ei kiinnosta, niin saa olla uimatta. Itse olen jonossa ensimmäisenä, kun uusi uimahalli avataan.

  • Nimetön

   Ootko ronkeli vai laiska kun nyt ei tarvi jonottaa muuta kun mennä uimaan kun pari hallia jo löytyy!

   • Nimetön

    Kiikan ja Keikyän uimahalleilla ei ole mitään sijaa siinä kun puhutaan Sastamalan uimahallista. Uusi halli on ihan oma erillinen projekti. Ihan sama jos vastustais Kilpinokansiltaa sillä, että jossain on jo riippusilta.

 5. Nimetön

  08.36. Taidat olla myös tyhmä etkä pelkästään laiska ja ronkeli!

  • Nimetön

   Silloin olin ronkeli kun valitsin itselleni puolison. On meinaan mahdottoman älykäs ihminen. Ymmärtää jopa toisten kirjoituksia. Kaikki ihmiset eivät ymmärrä edes omia kirjoituksiaan.