”Hyvällä mielellä ja ilon kautta” – ShowHau RoadShow saapuu Sastamalaan

Satu Aarnio ja hänen koiransa Leo nähdään ShowHau RoadShow’n juontajina.

Sastamalassa haukutaan iloisesti tulevana sunnuntaina, kun ShowHau RoadShow -vankkurit tuovat koko perheelle sopivan koiratapahtuman K-citymarketin pihalle. Tapahtuman juontavan Satu Aarnion mukaan odotettavissa on leikkimielinen ja hyväntuulinen päivä.

”Luvassa on paljon tekemistä lapsille. Citymarketille tulee muun muassa polkuauto- ja keppihevosrataa, piirustuskilpailu sekä lelukoirien match show.”

Oikeille koirille on oma match show eli mätsärinsä, johon voi osallistua sarjoissa isot aikuiset, pienet aikuiset ja pennut. Aarnio muistuttaa, ettei mätsäri ole virallinen koiranäyttely, vaan ennemminkin harjoittelua oikeisiin näyttelykehiin.

”Mukaan kannattaa tulla hyvällä mielellä ja ilon kautta.”

Kaiken tekemisen ohella tapahtumassa pääsee tietysti myös rapsuttelemaan koiria.

”Monessa perheessä kevät ja kesä on sellaista aikaa, kun pohditaan koiran ottamista. Tapahtumaan kannattaa tulla myös hakemaan vinkkejä tästä näkökulmasta. Lemmikin omistaminen ei ole mitään hetken huumaa, koira elää 10-15 vuotta eli siitä on vastuuta pitkäksi aikaa”, juontaja muistuttaa.

Aarnion kumppanina kiertueella on nähty hänen oma koiransa Leo. Juontajan mukaan Leo on lungi herrasmies.

”Se ottaa kiertueet loman kannalta.”

Kaksikko on kulkenut RoadShow’n matkassa pitkin kevättä. Muistot ovat lämpimiä – ihan kirjaimellisesti.

”Kelit ovat olleet uskomattoman hyvät, ja olemme saaneet olla paljon ulkona. Se on aina mukavaa, kun lemmikkejä on mukana. Kivoimmat muistot liittyvät lasten kohtaamiseen. On aina hieno seurata, kun he viihtyvät.”

Sastamalan tapahtumalta kaksikko odottaa paljon väkeä ja iloisia hetkiä.

”Odotukset ovat toki korkealla. Sunnuntai on monelle vapaapäivä, joten tietysti toivotaan että mahdollisimman moni löytäisi tiensä paikalle.”

ShowHau RoadShow K-citymarket Sastamalan pihassa su 20.5. klo 11 – 15.

3 vastausta artikkeliin “”Hyvällä mielellä ja ilon kautta” – ShowHau RoadShow saapuu Sastamalaan”