Alueviesti onnittelee kevään ylioppilaita

Vammalan lukion kevään 2018 ylioppilaat, yhteensä 83

Charlotta Aarnio, Paul Ahokas, Suvi-Kaisla Ahola, Juulia Allgaier, Mari Anttila, Marija Blinova, Henrikki Bäckman, Lauri Haapamäki, Heli Haapaniemi, Veera Haapaniemi, Alina Halme, Satu Heinikorpi, Kaisa Heino, Kristian Heino, Lotta Hiljanen, Severi Hiltunen, Juuso Huhtivuo, Saara Hyvärinen, Mariella Hyvönen, Siina Impola, Juho Jokinen, Antti Järveläinen, Roope Järveläinen, Päivi Kankaanniemi, Sofia Kankaanpää, Anni Karppanen, Maijastiina Karvo, Janina Keronen, Jere Koivuniemi, Emilia Kokemäki, Sofia Kolisoja, Sami Koski-Vähälä, Tuuli Koski-Vähälä, Kaisa Kruuda, Elisa Kujansuu, Matias Kulju, Kristiina Kulonpää, Samuel Kuusela, Nina Lammela, Anette Lehtinen, Esko Leikkanen, Johanna Malmi, Veera Manninen, Emilia Marila, Elina Merinen, Emma Mikola, Vivian Mäenpää, Sini Mäensivu, Sami Mäkipää, Essi Mäkinen, Fanny Männistö, Marianne Nieminen, Elviira Niininen, Vilhelmiina Nummi, Valtteri Oinonen, Ville Orre, Niika Puhakka, Eeva Pusa, Matilda Puskala, Santeri Pylkkänen, Aini Ratia, Roosa Rintala, Juhani Ryyppä, Aino Salmi, Kristian Salomäki, Jenni Sammaljoki, Sonja Seppä-Murto, Laura Stormi, Paavo Tamminen, Teemu Terho, Pekka Timonen, Annika Valtonen, Katariina Viitamäki, Aino Viitanen, Erika Vilmunen, Samu Virtanen, Nelle Vuorisalo, Wilma Ylinen, Siiri Ylipekkala, Kaisla Ylöniemi

Vammalan lukion ammattilukiolaiset

Janina Kojo, Matias Salo

Lauttakylän lukion uudet ylioppilaat

Hakala Miia, Hakuni Katri, Heinonen Samuli, Hiljanen Anniina, Hovi Janitta, Ilén Sasu, Immonen Jani, Intonen Annika, Jalas Emmi, Järri Emma, Kaasalainen Fanni, Kankaanpää Pihla, Kiiala Aina, Kivipelto Eetu, Korpela Johanna, Kuvaja Liina, Kykylä Teppo, Kyläheikki Amanda, Laaksonen Johanna, Laineenoja Matias, Matintalo Johannes, Mustanoja Taneli, Mäkelä Anni, Mäkinen Eetu, Mäkiö Milla, Naatula Jasmiina, Nummisto Maija, Ojala Atte, Ojala Aurora, Perttula Juho, Pietilä Virve, Rantanen Antti, Riikonen Janita, Ruusumaa Severi, Savolainen Annika, Sillanpää Niki, Säilä Rita, Tiukka Eveliina, Tuumanen Mikko, Vartiainen Tenho, Venäläinen Pyry, Viljanen Topi, Virtanen Serafia, Wiik Elisa, Äyväri Elina

Lauttakylän lukion aikuislinjan uudet ylioppilaat 

Sillanpää Joonas, Teiksala Olivia

Punkalaitumen lukion kevään 2018 ylioppilaat, yhteensä 12

Hyytiäinen Essi, Kankaanpää Jonna, Kaskenoja Janika, Marttila Elli, Mäkitalo Justiina, Niemi Sofia, Riitinki Iida, Saarikko Jasmina, Takku Elina, Uotila Katariina, Yli-Kauppila Sofia, Ärling Vanessa

Karkun evankelisen opiston uudet ylioppilaat

Ansamaa Jemina, Brenner Leevi, Joensuu Mikael, Kärkkäinen Mika, Leppäsalo Liisa, Lätti Milla, Mäkitalo Niko, Torvinen Outi, Voittomäki Roosa

Kokemäen lukion uudet ylioppilaat

Aho Eero, Ekberg Lotta, Jokela Verneri, Järvenpää Josefiina, Kokki Akseli, Koski Micael, Laine Venla, Malinen Minna, Pelkonen Minna-Liisa, Pentikäinen Alex, Ranta Iida-Mari, Reunanen Nitamaria, Rukanen Katri, Sainio Oona, Seppä Eemeli, Soili Riikka, Vallimäki Kari, Valonen Rasmus, Vettenranta Aino, Välimäki Sanni

Kokemäen lukion aikuislinja

Heiska Severi (yhdistelmätutkinto), Peltonen Lassi (yhdistelmätutkinto), Tuominen Anttoni (yhdistelmätutkinto)

4 vastausta artikkeliin “Alueviesti onnittelee kevään ylioppilaita”

  • Pauliina Vilenius

   Hei, julkaisemme tietoja sitä mukaa, kun koulut niitä meille lähettävät. Karkusta emme ole vielä saaneet postia.

 1. Nimetön

  On se hyvä ettei tartte mennä yksiinkään juhliin.
  Onnittelut kutenkin kaikille lakin saaneille.

  • Lakitetut

   On upeaa, että pääsen ylioppilasjuhlaan.
   Omasta 45 vuotta.