Saskyn Iida Leppikoskelle kultaa ammattitaidon SM-kisoista

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen opiskelija Iida Leppikoski nappasi puhdistuspalvelu -kilpailulajissa kultamitalin. Kuvaaja: Turkka Nikula Taitaja2018.

Sasky koulutuskuntayhtymän opiskelijat menestyivät loistavasti ammattitaidon SM-kilpailuissa Taitaja2018 -tapahtumassa.

Sastamalalainen Iida Leppikoski saavutti kultamitalin puhdistuspalvelu -kilpailulajissa. Iida opiskelee Saskyn Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa kotityön ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa ja valmistuu keväällä 2018. Iida on työskennellyt opintojen ohessa alan tehtävissä ja työpaikka on tarjolla samassa yrityksessä myös valmistumisen jälkeen.

Tatu Uusimaa Kokemäeltä saavutti omassa lajissaan, putkiasennuksessa, hopeamitalin. Tatu valmistuu putkiasentajaksi Saskyn Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistosta keväällä 2018. Hän on tehnyt oman alan töitä jo opintojen ohessa niin paljon, kuin koulunkäynti on antanut myöden ja työllistyy samaan yritykseen myös valmistumisensa jälkeen.

Lisäksi Saskyn järjestämälle floristiikka -lajille myönnettiin Kestävän kehityksen Taitaja –palkinto.

3 vastausta artikkeliin “Saskyn Iida Leppikoskelle kultaa ammattitaidon SM-kisoista”

  1. Nimetön

    Ammattitaidossa, jatkuvassa kouluttautumisessa, vastuun ottamisessa ja tinkimättömässä työmoraalissa on Suomen nousun toivo alalla kuin alalla. Onnea ja töitä valmistuville ammattilaisille!