Satakunnan Osuuspankki sulkee Keikyän konttorin

Arkistokuva vuodelta 2012, jolloin kerrottiin Keikyän Osuuspankki fuusioituvan Satakunnan Osuuspankkiin. Kuvassa Heikki Nelimarkka ja Olli Näsi. 

Satakunnan Osuuspankki sulkee Keikyän konttorinsa. Pankki keskittää palveluitaan Harjavallan ja Huittisten toimipisteisiin, ja supistaa myös Kokemäen konttorin aukioloaikoja.

”Asiointi kaikissa konttoreissamme on hiipunut jo usean vuoden ajan, eikä mikään viittaa palvelujen kysynnän kasvuun toimipisteissämme. Päätös konttoriverkoston muutoksista on tehty koko pankin kannattavuutta ajatellen”, sanoo pankin asiakkuusjohtaja Riikka Pohjanpiiri.

Keikyän konttorin viimeinen aukiolopäivä on 14. helmikuuta 2019. Konttorin toimintaan tulee muutoksia jo tänä kesänä, kun 1.7. alkaen konttori on auki enää joka torstai kello 9.30 – 16.30. Tällöin konttori palvelee sekä kassa- että ajanvarausasiakkaita.

Kokemäen konttorin toiminta muuttuu 15. lokakuuta alkaen, jolloin konttori on auki joka maanantai ja torstai kello 9.30 – 16.30. Konttori palvelee näinä kahtena päivänä niin kassa- kuin ajanvarausasiakkaita.

Harjavallan ja Huittisten konttorit jatkavat täyden palvelun toimipisteinä. Konttorit ovat auki maanantaista perjantaihin kello 9.30 – 16.30, myös kassapalveluiden aukioloajat pysyvät entisellään näissä konttoreissa. Muutoksen jälkeen asiakkaille pystytään tarjoamaan jatkossa entistä laajempia palveluaikoja. Ajanvarauksella pääsee keskustelemaan pankin asiantuntijan kanssa maanantaista torstaihin klo 8-19.

”Konttorien toimintojen muutosten taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos: asiointi siirtyy voimakkaasti sähköisiin kanaviin ja entistä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa”, Pohjanpiiri toteaa.

Hänen mukaansa päätös on tehty perusteellisen harkinnan pohjalta ja siinä on huomioitu myös usein konttorissa asioivien asema.

Huittisten konttorissa järjestetään 12.6. kello 16-18 tilaisuus erityisesti Keikyän konttorin palveluita käyttäville asiakkaille. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua Huittisten konttoriin sekä samalla keskustella asiantuntijoiden kanssa eri vaihtoehdoista hoitaa pankkiasioitaan.

Konttorin lakkauttamisella ei ole vaikutusta henkilöstön määrään. Pankin henkilökunta jatkaa työskentelyä kaikissa toimipisteissä ja on niissä edelleen myös kaikkien asiakkaiden palveluksessa. Konttoriverkoston muutokset eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

    • Nimetön

      Mikä hyvä syy? Ei ainakaan etäisyys, Keikyästä sama noin 15 km sekä Vammalaan että Huittisiin.

  • Nimetön

    tämäpä vasta hyvää pankkipalvelua ja sitä kesti 6 vuotta ja sit ovet säppiin.Nyt olisi jonkun ryhmittymän konttorille tarvetta keikyään jolle tärkeää on asiakaspalvelu.Ei täällä kaikilla ole mahdollista hoitaa asioitansa tietokoneella kotoa käsin ja liikenne huittisiin on onnetonta niin johan on lähdettävä pirssillä huittisiin pankkiin.miksi muuten silloin fuusio tehtiin satakunnan op:kanssa vaikka ollaan sastamalassa?ei näitä kaikkia voi ymmärtää vain sen että asiakkuussuhteeni kyseisen pankin kanssa tulee tiensä päähän. Olen sastamalalainen ja koetan asioida omassa kaupungissani. Mietin aikaa kun keikyässä oli pankkeja SYP, Säästöpankki, Osuuspankki,Postipankki ja molemmin puolin jokea ja nyt ollaan tilanteessa kun viimeistä viedään .Ei voi kun lauluun yhtyä että oi niitä aikoja, oi niitä aikoja.

  • Nimetön

    Osuuspankki yritti sulkea myös Punkalaitumen ja Kiikoisten pankit pienen siirtymäajan jälkeen.
    Punkalaitumen omistajilla järki säilyi ja molemmat pankit pelastettiin.

  • Nimetön

    se on oikein että gaykyalta otetaan rahat pois katkastaan vedetkin saman tiän

Kommentointi ei ole käytössä.