Kiikan kirkon huoltorakennuksesta tarjoukset yli budjetin

Kiikan kirkon seutua.

Sastamalan seurakunta sai Kiikan kirkon huoltorakennuksen peruskorjauksesta ja laajennuksesta viisi tarjousta. Ne ovat liian korkeita.

Hanketta ei voida toteuttaa varatulla määrärahalla. Kiinteistyöryhmä on käsitellyt asiaa. Se esittää, että kaikki tarjoukset hylätään.

Selvittelyssä on mahdollisuus tehdä kirkkoon sosiaalitiloja ja muitakin toimintaa tukevia muutoksia. Nämä työt yhdistetään ensi vuodelle suunniteltuun kirkon ulkopuolen korjaukseen.

Kirkkoneuvosto ottaa asiaan kantaa kokouksessaan.

Tarjoukset huoltorakennuksen peruskorjauksesta pyydettiin 23 urakoitsijalta.

13 vastausta artikkeliin “Kiikan kirkon huoltorakennuksesta tarjoukset yli budjetin”

  • Nimetön

   Jotta pidätysongelmaiset, kroonisesta suolistotulehduksesta tai eturauhasvaivoista kärsivät voisivat käydä kirkossa. Onhan se muutenkin nykyaikaa, ettei äijien tarvitse kuseskella puskiin.

 1. Nimetön

  Nykylainsäädäntö sisältää esteettömyyspykälät.
  Kaikilla voi luonnolliset tarpeet yllättää.
  Ei olisi ollut edellä kuvattua luetteloa tarve laatia ja
  osoitella joitakin ryhmiä.

 2. Kuttu

  Onko ihmisen älykkyydellä ja sivistyneellä käytöksellä mitään rajaa…

  • Nimetön

   On, keinotekoisia rajoja. Tuhannet kärsivät turhaan sairauksista menemättä lääkäriin, koska kokevat niistä kertomisen olevan hävettävää ja luulevat olevansa kummajaisia, vaikka ympärillä on kymmeniä samanlaisia. Kärsitään hiljaa, kunnes sairaus vie toimintakyvyn. Esimerkiksi miesten eturauhassyöpä on useimmiten parannettavissa, jos mies vaan kehtaa mennä ajoissa tutkimuksiin. Edellä on juuri sellaisia keskustelun tukahduttavia kommentteja, jotka aiheuttavat väärää häpeäntunnetta vaivojensa kanssa kamppailevissa.

   • Nimetön

    Mietipa toinenkin kerta, mitä melskaat, nykyihmiset osoittelevat, tuijottavat ja huutelevat jos näkevät esim jonkin harvinaisemmasta sairaudestä kärsivän.Eikä auta yhtään, vaikka olisi kuinka kouluja käynyt. Niin ja vaikka tuo kokoomuslainen, joka ei tiennyt mitään rajoitteistakaan, männä viikkojen keskusteluissa…

  • Nimetön

   mitä tarkoitat? olisi varmaan sinunkin pitänyt pitää mölyt omassa mahassasi – veikkaan !

   • Nimetön

    Niin no, tyrvääläinen kehuu sairauksillaan juorupiireissä, muitten sairauksista puhutaan selän takana, mutta auta armias jos joku menee julkisesti kirjoittamaan niistä sairaan nimeä mainitsematta! Se rikkoo tyrvääläistä juoruetikettiä, ei niin saa tehdä. Juoruilijan tarkoitushan on kohottaa itsensä muita paremmaksi painamalla toiset maanrakoon. Nyt ilmeisesti juoruakat hakevat turhautuneina julkituotujen vaivojen kantajia, jotta pääsisivät taas kierrokselle uusien juorujen kanssa.

 3. Nimetön

  Voi hyvä tavaton. Hätä voi yllättää terveen ja sairaan. Lapsen tai vanhuksen. Lukkarin, papin, piispan. Sosiaalitilat ovat itsestäänselvyys jokaisessa työpaikassa. WC voi olla halvempikin, esim. kuivakäymälä, kunhan se vain ON. Ja mieluummin 2.

 4. Nimetön

  nyt sit mootoo aikana kakka hätä yllättää ku 500 vuotta on osattu paskoo kotona ennen kirkkoon lähtöö

 5. Nimetön

  Voisihan seurakunta pyytää kaupungilta huoltorakennuksen peruskorjauksen.

  • Nimetön

   En tiedä tämän rakennuksen kuntoa, enkä vastuun kantajaa. Yleisesti ottaen kuitenkin tuntuu, ettei sen enempää seurakunnissa, kuin muissakaan julkisyhteisöissä kukaan ole vastuussa mistään jatkuvasta seurannasta, heti puuttumisesta, oma-aloitteellisuudesta, kustannus-tai virkavastuusta. Eikö enää voi se, joka vian näkee, korjata sitä heti? Tai edes ilmoittaa siitä? Näkevätkö vikojen ”näkijät ”niissä vain potentiaalisen hyötymisaspektin itselle tai sukulaiselle? Ennaltaehkäisyä ei juuri näe. Markkinatalous on syönyt sekä työ- että muunkin moraalin.