Vammalan Seurahuone juhlii ja uudistuu: ”Kymmenen vuotta ruorissa” – Bileet kaikelle kansalle

Vammalan Seurahuone, Mikko Mäkelä
Vammalan Seurahuoneen yrittäjä Mikko Mäkelä.

Sastamalassa Vammalan Seurahuone uudistuu ja juhlii. Luvassa on uusi ilme sekä ravintolasaliin että yökerhoon.

”Kymmenen vuotta olemme olleet Vammalan Seurahuoneen ruorissa”, kertoo yrittäjä Mikko Mäkelä. Virstanpylvästä juhlitaan lauantaina kevätkauden päättäjäisissä.

Laajempi remontti on alkanut ravintolatiloissa. ”Ravintolasali ja yökerho Night-Seke saavat uuden ilmeen. Valmista kaikkineen on kesäkuun alkupuolella”, Mäkelä kertoo.

Hateles palaa yli vuoden kestäneeltä keikkatauolta Vammalan Seurahuoneen kevätkauden päättäjäisisissä. Toinen esiintyjä on lahtelainen Strongbows-yhtye.

”Jäsenillä on ollut muita bändi-, lentopallo- ja laituriprojekteja, joiden vuoksi esiintymisaikatauluja on ollut vaikea saada sovituksi”, kertoo Timo Heino Hatelesin tauon taustoista.

Vammalan Seurahuone tarjosi yhteisesiintymistä Strongbows-yhtyeen kanssa. ”Päätimme tarttua tilaisuuteen. Yhtyeet lähestyvät musiikkia hyvin eri lähtökohdista, mutta ydin on kuitenkin hyvin samankaltainen”, Heino luonnehtii.

Hatelesin kesän keikkakalenteri on täynnä. Esiintymiset ovat pääosin muilla paikkakunnilla.

Vammalan Seurahuoneella juhlitaan lauantaina 26.5. klo 22 alkaen, vapaa sisäänpääsy.

Strongbows
StrongBows on lahtelaislähtöinen jousiyhtye, jonka musiikki ja esiintyminen rikkoo perinteisiä jousisoittimiin liittyviä ennakkoluuloja. Ohjelmistoon kuuluu omien sävellysten lisäksi muun muasa rock- ja popklassikoita.

Poimintoja

Kommentointi ei ole käytössä.