Puolustusvoimien helikoptereita liikkeellä Kokemäellä

Porin prikaatin joukot harjoittelevat Satakunnassa.

Kokemäellä lentää puolustusvoimien helikoptereita. Ne laskeutuvat Piikajärven lentokentälle. Alueella operoi maantaista torstaihin osasto, jossa on noin 80 sotilasta. Harjoitusampumatarvikkeiden käytöstä saattaa aiheutua melua.

Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan ensimmäinen pioneerikomppania ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan ensimmäinen huoltokomppania harjoittelevat Säkylän ja Niinisalon harjoitusalueilla sekä Säkylän ja Kankaanpään lähikunnissa.

Kaikkineen toimintaa on maanantaista perjantaihin.

Yksi vastaus artikkeliin “Puolustusvoimien helikoptereita liikkeellä Kokemäellä”

  1. Nimetön

    Suomen ei missään tapauksessa pidä ostaa uusia hävittäjiä Ameriikasta. Syynä Trumpetin laittamat tullit EU:lle. Myös koko EU:n alueella kuluttajien ei pitäisi ostaa mitään USA:n tuotteita. On se ihme, ettei yhden äijänkäppyrän päähän saada järkeä taottua. Kovat keinot käyttöön. Trumpetti ymmärtää ainoastaan dollareitten kahinaa.