Kymmeniä lastensuojeluilmoituksia nuorison kaljoittelusta

Poliisi valvoi viikonloppuna nuorison käyttäytymistä Satakunnassa.

Kokemäen seutu oli painopistealuetta. Ilkivalta ja vahingonteot ovat olleet alueella erityisenä ongelmana viime aikoina.

Poliisi sakotti noin kuuttakymmentä henkilöä ja hävitti alaikäisten hallusta otettuja alkoholijuomia 80 litraa. Kahdelta henkilöltä takavarikoitiin puukko.

Lastensuojeluilmoituksia alaikäisistä tehtiin 34. Heidän osaltaan asian käsittely jatkuu sosiaaliviranomaisten kanssa.

Alkoholi oli Satakunnassa esillä myös tieliikenteessä. Poliisi otti maakunnassa viikonlopun aikana kiinni kaksitoista rattijuopumuksesta epäiltyä.

 • avatar Nimetön

  Oi voi, nämäkö kullannuput ovat nyt sitten oiken niitä Gran-Laasosen ohjaman ja edellyttämän varhaiskasvatuksen korkeakoulututkinnon suorittaneiden varhaiskasvatuksen tulosta?

  • avatar Nimetön

   Reformillahan näitä pikkupulmusia kannustetaan ja pisatulokset kasvavat kohisten saaden Suomen nousuun. Lisäksi “laadukas” päiväkotisäilytys pienille pilteille takaa erinomaisesti Suomen talouskasvun tulevaisuudessa. Kyllä kannattaa synnyttää tuottavia suorittajia yhteiskunnan tarpeisiin.

  • avatar Liisa

   Monen maan ongelmana on terroristit mutta Suomen suurin ongelma on täysin toimintakyvyttömät ja vastuuttomat viranomaiset tuhoten laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

 • avatar Nimetön

  Tuskinpa varhaiskasvatuksen ammattilaisilla on tämän kanssa mitään tekemistä. Mutta vanhemmille tämä on peiliin katsomisen paikka.

  • avatar Nimetön

   Pikku-Sanni ja elinkeinoelämähän haluaa jo 1-vuotiaat varhaiskasvatuslaitoksiin. Siitä, mitä se tekee tunne-elämälle, ei tosin ole tutkimusta, mutta ei ole vaikea ennustaa…

  • avatar Nimetön

   mInkä asenteen pienenä oppii, on kyllä aika paljon merkitystä ja nimenomaan varhaiskasvatuksen seuroissa oppii, kun siellä ollaan
   Mutta jos ei vanhemmatkaan ole tultuaan itse vanhemmiksi, mitään oppineet, on se pahapaha…

 • avatar Nimetön

  Kyllä ne nuoret on ja elää siinä yhteiskunnassa, jonka me aikuiset olemme rakentaneet. Eihän siitä ole montaa kuunkiertoo kun karvaiset kourat taputti, miten olut ja lonkero virtaa entistä vuolaammin. Nyt vaaditaan Alkon monopolin murtamista. Pitää kysyä pääministeri Sipilältä vastuunkantoa. Oluthanojen vapautumisesta.

 • avatar Nimetön

  Eikä kukaan ainakaan näkyvästi puutu torikeskuksen liepeillä päivystäviin hamppareihin, jotka opastavat lapsia päihteiden käyttöön. Näitä reppuselässä maleksivia nuoria aikuisia, sekä vanhoja juoppoja, sekä narkkareita. Siinä on lauma lapsia ala-asteikäisistä alkaen mukana iltamyöhään asti.

 • avatar Asiantuntija

  Pirkanmaalla viranomaiset huomaa hädän vasta sitten kun on jo paskat housuissa .

Kommentointi ei ole käytössä.