Stormin taposta epäillyt vangittu

Pirkanmaan käräjäoikeus on vanginnut miehen ja naisen. Heitä epäillään todennäköisin syin Stormissa tehdystä taposta.

Mies on 54-vuotias ja nainen 33-vuotias. Kumpikin on paikkakuntalainen.

Poliisi jatkaa rikoksen esitutkintaa kuulusteluilla ja teknisen tutkinnan avulla.

Sastamalalainen mies löydettiin kuolleena yksityisasunnosta Stormintiellä perjantaina. Hänessä todettiin ulkoisia väkivallan merkkejä. Mies on kuollut ilmeisesti teräaseen aiheuttamaan vammaan.

79 vastausta artikkeliin “Stormin taposta epäillyt vangittu”

 1. Nimetön

  ei voi muuta sanoa kun että toki sääli uhria mutta myös tekijää.olosuhteet,paha olo,mielenterveysongelmat.on.myös tieto että apua ei saanut vaikka haki.tätä on hyvinvointiyhteiskunta.

  Vastaa
  • Nimetön

   Joo ehdottomasti syy yhteiskunnalle. Tekijät ei mahda teolleen mitään, jos ei saa apua.

   Vastaa
  • Valitettavasti

   Suomessa ei saa apua ja oikeutta muuten kuin tappamalla ja sitten viranomaiset ihmettelee huuli pyöreenä tapahtumia .

   Vastaa
 2. Nimetön

  ei tietenkään ole yhteiskunnan vika mutta mielenterveysongelmaisia pitäisi hoitaa paremmin!!!!!

  Vastaa
 3. Nimetön

  apua niille ketä apua tarvitsee,ennen kuin paha olo radikalisoituu tällä tavalla!

  Vastaa
  • Nimetön

   No mene auttamaan. Tälläkin hetkellä jollain ressukalla on paha mieli.

   Vastaa
  • Asiantuntija

   Viranomaiset on radikalisoitunut ja niillä on pakonomainen tarve tuhota laiminlyönteineen ihmisiä ja perheitä .

   Vastaa
 4. Nimetön

  Ei toista saa tappaa vaikka olisi kuinka pahamieli. En käsitä mistä näitä lässyttäjiä aina riittää.

  Vastaa
 5. Nimetön

  Harvalla meistä on esittää terveen paperit. Ja yhteiskunnalla on syytä katsoa peiliin. Jos ihmiselle annetaan aikanaan ihmisarvo koulusta alkaen, annetaan mahdollisuus työhön ja annetaan elämän hallinnan mahdollistava palkka, EI ihminen silloin tee rikoksia. Elää tavallista tuottavaa arvostettua työläiselämäänsä. Valkokaulusrikolliset ovat sitten eri jutun aihe.

  Vastaa
 6. Nimetön

  Ihminen on kyllä itse vastuussa teoistaan. Se on selvä että terve ihminen ei tee tuollaista. Viina on sekoittanut niin monen pään ja tullut tuhoisaa jälkeä.
  Se on ikävä ja valitettava totuus. Moni tarvitsisi apua ennenkuin on myöhäistä.

  Vastaa
 7. Nimetön

  Suomen valtio on jo tehnyt päätöksen alkoholipolitiikastaan. Siitä seuraa tuhoisaa jälkeä. Nämä ” ihanaa, kun viiniä ja viinaa saa jo kuin etelässä”-tyypit saisivat maksaa haitat.

  Vastaa
 8. Nimetön

  tekijän tunnen.luonnostaan ihana,sydämellinen ja ihana ihminen.ei yleensä tekisi pahaa kärpäsellekään.

  Vastaa
  • Nimetön

   Tekijä on terrorisoinut agressiivisella ja mielipuolen käytöksellään ihmisiä vuosikaudet. On purrut,raapinut,lyönyt ja pistänyt vielä kämpätkin remonttikuntoon. Herää kysymys miksi kukaan ei ole aiemmin tehnyt rikosilmoitusta????

   Vastaa
  • Nimetön

   Tarkoittanet toista pidätettyä, et tekijää?
   Tekijä on täysipäiväinen seko.

   Vastaa
 9. Nimetön

  Mistä niitä lässyttäjiä ja väkivaltaisten roisto tyyppien tekojen puolustajia aina riittää? Pitää ymmärtää, että jokainenen elämä on ainutkertainen. Väkivaltainen käyttätyminen on aina tuomittava.

  Vastaa
 10. Huhuu

  Ehdottomasti yhteiskunnan vika, ettei nainen saanut apua. Ei edes juonut viinaa tai käyttänyt huumeita tai lääkkeitä. Oli vaan pahoja mielenterveysongelmia, joihin ei haluttu puuttua ja nyt kauhistellaan.

  Vastaa
   • Nimetön

    Juuri niin miksi et tosiaan auttanut?? Yhteiskuntaa on helppo syyttää, kaikkihan on sen syy! Eihän tässäkään tapauksessa ollut tietenkään alkoholilla ja huumeilla mitään osuutta!!

  • Nimetön

   Mene hyvä ystävä peilin eteen ja katso miltä se yhteiskunta näyttää. Miksi sinä et auttanut, jos kerran tiesit ja näit?

   Vastaa
 11. Nimetön

  Jos syytetään yhteiskuntaa, niin emmekö se ole me? Eli mikset sitten itse tehnyt mitään ilmoitusta mihinkään tai johdattanut häntä mielenterveyspalveluiden pariin?

  Vastaa
  • Nimetön

   Kyllähän näitä riittää, itte kullakin vähän heittää. Ei nämä sillä ratkea että kaikki lukkojen taakse, on kallista sekin.
   Jos vähän katsottais itse sen naapurin perään eikä ensimmäisenä huudeta virkavaltaa ja yhteiskunnan palveluita apuun, usein nämä huutajat ovat vielä niitä jotka kovin vähän maksavat tänne yhteiseen kassaan yhtään mitään.Vaatimassa ollaan kyllä kaikennäköistä.

   Vastaa
 12. Huhuu

  Siis oletteko tosissanne vai teinejä? Käyn töissä ja huolehdin perheestäni. Ei minulla ole paikkaa eikä oikeutta laittaa ihmisiä laitoshoitoon tai tarvittavaa ammattitaitoa. Sitä varten maksetaan veroja, että yhteiskunta hoitaa mielenterveysongelmat. Vastaavia tapauksia on Vammala täynnä. Ei minulla ole resursseja auttaa heistä jokaista. Kavereitani kyllä jeesaan.

  Vastaa
  • Nimetön

   Niin, ihmisellä on kaikki vapaudet tuhota terveytensä viinalla, huumeilla tai vaan muuten olla erilainen nuori. Ja sitten kun jotain sattuu niin huudetaan yhteiskuntaa apuun, näinhän se menee kun vapaus mutta ei vastuuta.

   Vastaa
   • Huhuu

    Etkö osaa lukea? Ei Stormin tappaja käyttänyt viinaa tai huumeita vaan oli mielenterveysongelmainen. Yhteiskunnan tehtävä on verovaroilla turvata mielenterveyspalvelut.

 13. Huhuu

  Ja mikä ihmeen ilmoitus olisi pitänyt tehdä ja mihin? Kaverini meni juuri hiljattain päivystykseen ja sanoi hyppäävänsä junan alle, jos ei saa apua. Siellä sanottiin, että tulee myöhemmin uudestaan, jos ei ole hypännyt. Kertokaa nyt teinarit, mihin tästäkin asiasta kuuluu ilmoittaa?

  Vastaa
 14. Nimetön

  se on tosi että ei esim.osastolle pääse jos ”vain suunnittelee”itsemurhaa. itsemurhaa yrittäneetkin saatetaan päästää kotiin ilman huolta jatkohoidosta. eli:aina se avun hakeminenen ei auta.!

  Vastaa
 15. Huhuu

  Sen verran vielä, että laittakaa jonkun henkilön nimi, jolle voi asioista ilmoittaa ja joka ottaa asian hoitaakseen? Älkääkä taas ”yllättäen” kadotko johonkin vaan vastatkaa puheistanne. Marjalinnaan ja Purteen tarvitaan lääkärin lähete. Miten sinne lääkärille edes pääsee, jos hoitaja ei päästä? Jos jotenkin pääsee, saattaa lääkäri hyvinkin sanoa, että Purressa on kyllä paikkoja muttei riittävästi hoitajia. Monella ei myöskään ole aikaa odotella kuukausia pääsyä Marjalinnaan jotain maksusitoumuksia vaan sinne pitää päästä välittömästi.

  Vastaa
 16. Uhri

  Vuosia jatkuneen työpaikkakiusaamisen ja työsyrjinnän heitteille jätettynä uhrina ja potilaana , haluaisin tietää että missä mahtaa olla työterveystuhooja Akaasian entiset työntekijät ?

  Vastaa
 17. Nimetön

  Kirjastolle tulee Vintti, varmaan vähän päästä syrjäytyminen tässä kaupungissa loppuu ja kaikki pitää huolta toisistaan. Joskus jotain hyvääkin! Kesäaikaan voi Stormista pyöräillä kirjastolle tapaamaan kohtalotovereita Lousajan suunnasta. Hienoa toimintaa!

  Vastaa
 18. XXX

  Tekijä on toiselta paikkakunnalta muuttanut.
  Toinen pidätetty, paikkakuntalainen, on pidätettynä tutkinnallisista syistä.
  Ei tarkoita osuutta tappoon.
  Näin toivomme.

  Vastaa
 19. Nimetön

  Mielenterveyspalveluiden toteuttamisessa on kuntien välillä isoja eroja. Suurissa kunnissa palveluiden rakenne on yleensä monipuolisempi ja palvelujen tarjoajia on muutenkin enemmän (katso esimerkkejä kuntien mielenterveyspalvelutiedoista: ESPOO, HELSINKI, TAMPERE, OULU).Sastamalassa sanotaan,että ota buranaa

  Vastaa
  • Heitteille jätetty uhri / potilas

   Pirkanmaalla määrätään työpaikkakiusaamisen ja työsyrjinnän uhreille masennuslääkkeitä ja sairauslomaa , näin vastuu siirretään uhreille .

   Vastaa
  • Nimetön

   nIInpä, Sastamalassa myös sanotaan, että tarviiko niitä aivoinfarktin saaneita kuntouttaa, näin on Taysin lääkäri todennut sastamalalaisesta terveydenhoidosta, sellaiset on asenteet täällä

   Vastaa
 20. Nimetön

  Mielenterveysongelmat tullee pitkälti viinan suurkulutuksen seurauksena myös . Onko marjalinnasta ollut jollekin jotain hyötyä ? Jos ei asu siä vakituisesti , PAIMENNETTAVANA . Mitä juoppoa hyödyttää jos siä on kuukauden kaksi kun juominen jatkuu heti kun seuraava avustusraha tai muu raha tulee tilille senjälkeen . Hoitopäivä siä maksaa n.500 € päivä . kukas ne maksaa jos sillä yhteiskunnalla ei ole niitä veroeuroja ? josko ne empatiahenkiset keräis avustuksia vaikka nyt niille jotka on vielä mahdollisia veronmaksu kykyisiä kuntoutuneena . SE raha kun ei kasva puussa ja kaikkia yhteiskunta ei pysty hoitamaan ja holhoamaan , sastamalassakaan , puhumattakaan koko suomesta .
  Marjalinna on alkoholistien ja onko huumevieroitukseenkin tarkoitettu paikka ei pelkille raittiille mielenterveys potilaille tietääkseni .

  Vastaa
 21. Nimetön

  Tekijä on vuosia käyttänyt aineita ja nyt siihen tulee stoppi vankilassa. On aikaa kelata tekemisiään kiven sisällä ja ehkä muuttaa elämän suuntaa jos tahto siihen riittää. Toivottavasti on sitä tahtoa.

  Vastaa
  • Nimetön

   Ei vankila paranna. Siellä liikkuu huumeita kuten siviilissäkin ja suunnitellaan kokeneempien kanssa uusia keikkoja. Rikollisten korkeakoulu. Taitaa vain uskoon tuleminen pelastaa hörhön.

   Vastaa
 22. Nimetön

  On siellä linnassa joskus hyvääkin tapahtunut ja esim. opiskeltu vaikka uusi tutkinto. Sitä ei tiedä vaikka hyvääkin tapahtuisi kun joudutaan kiven sisään.

  Vastaa
 23. Nimetön

  Ootteko ny ihan tosissanne,vai ei käyttänyt mitään! Huumehouruisa ollu aina ku nähny,silmät seisoo pääsä! Räyhää ihmisille,käy päälle ym.

  Vastaa
  • Nimetön

   Seisoo mullakin silmät päässä.Olet ilmeisesti itse käyttäjä koska tiedät!

   Vastaa
 24. Nimetön

  Uutisoinnista päätellen laskien mukaan keskustelupalstat vaikuttaisi että tämä naishenkilö on syyllinen ja kuvailtu lähinnä häirikkönä.

  Vastaa
 25. Nimetön

  Käsittääkseni tässä on kaksi ihmistä vangittuna ja poliisitutkinta kesken ja täällä jo tekijä tiedossa.

  Vastaa
   • Nimetön

    Ootko ajatellut tutkijaksi ryhtyä?Koska tiedät tekijän.Ei sillä ettenkö uskoisin sinun tietotaitoon jo nyt.

 26. Nimetön

  Ja kun vankilaan menee niin, tuupataan lääkettä naamaan ihan tarpeeks, pysyy se hihhih-olotila hyvin päällä sielläkin

  Vastaa
 27. Nimetön

  Varmaa on se että syyllinen/syylliset on kiinni. Ei muutkuin pitkä kakku.

  Vastaa
  • Nimetön

   Kiitos,että tiedän nyt vastauksen eikä tarvitse odottaa käräjäoikeuden päätöstä.Ei muuta kuin tuomio päälle!

   Vastaa
   • Nimetön

    Niin, mistä tiedät tekijän? Nainen, naisia on maailmassa aika paljon!

 28. Nimetön

  Laillisessa yhteiskunnassa oikeus toimii niin, että epäilty on syytön, kunnes oikeus hänet toteaa syylliseksi. Edelläolevat kommentoijat ovat asaaneet oppinsa punakaarteilta: raivoa nostatetaan porukalla ja tuomitaan ilman todisteita. Muistakaa, että syyttömäksi oikeudessa tuomitun etukäteinen tuomitseminen ja toisaalta henkilöön käyvä mustamaalaus julkisuudessa on rikos, kunnianloukkaus. Kohdelkaa lähimmäisiä niinkuin haluatte itseänne kohdeltavan.

  Vastaa
 29. Nimetön

  Tää on tätä Vammala meininkiä jo annetaan tuomio,vaikka ketään tuomittu.

  Vastaa
  • Nimetön

   Näinhän se Vammalassa menee,tietyt ihmiset”tietää”ja kertoo sen eteeenpäin niin silloin olet/tte jo tuomittu ja se on ”totuus”

   Vastaa
 30. Nimetön

  Ei kannata myöskään hurskastella, jos tiedetään ketkä ovat paikalla olleet, tekijä löytyy varmasti tästä porukasta. Oikeudenkäynnit ja tumiot ovat sitten toinen asia, eli päivänsevästä tapostakin on syyllinen vasta kun on tuomittu.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>