SasWagon starttaa maanantaina – Ensimmäiseksi suuntana Karkku

Liikkuvaa nuorityötä SasWagonilla.

Liikkuva nuorisotyö SasWagon starttaa ensimmäisen kerran maanantaina 11. kesäkuuta, ja suuntaa Karkun uimarannalle.

SasWagon liikkuu ensi viikosta alkaen eripuolilla Sastamalaa arkisin aina heinäkuun loppupuolelle saakka.

SasWagonin avajaisia vietetään Kaalisaaren Skeittiparkilla perjantaina 15. kesäkuuta kello 15-18. Avajaistapahtumassa pääsee tutustumaan SasWagoniin tarkemmin sekä muun muassa kokeilemaan skeittaamista ammattilaisten ohjauksessa. Paikalla myös DJ Stoge. Ohjelmassa lisäksi jättisaippuakuplien tekoa ja tarkkaamattomuusrata. 200 ensimmäiselle tarjolla makkaraa.

Sastamalan nuorisopalvelut toteuttaa osana erityisnuorisotyön kehittämistä kesällä 2018 liikkuvaa nuorisotyötä. Sastamalassa liikkuvan nuorisotyön muoto on pop up –nuorisotila, jonka varustus liikkuu pakettiauton kyydissä.

Liikkuvan nuorisotyön mahdollistavat Sastamalan nuorisopalveluiden yhteistyökumppanit Autotalo Pelttari ja Vexve.  Lisäksi toiminnallista yhteistyötä tehdään kesänaikana useiden yritysten, yhdistysten ja toimijoiden kanssa.

SasWagon vierailee kiertävän ajosuunnitelman mukaisesti Karkussa, Suodenniemellä, Kiikoisissa, Vammalassa, Kiikassa, Häijäässä, sekä muutamilla uimarannoilla.

Saswagonin aikatauluun pääset stä.

Yksi vastaus artikkeliin “SasWagon starttaa maanantaina – Ensimmäiseksi suuntana Karkku”