Liikuntapäiväkoti Konsti harjakorkeudessa – Luvassa 84 hoitopaikkaa

Sastamalaan rakentuu uusi palvelusetelipäiväkoti täydentämään Sastamalan kaupungin omaa palvelutarjontaa.

Neliryhmäinen Liikuntapäiväkoti Konsti avaa ovensa elokuussa 2018 ja sinne tulee hoitopaikka 84 lapselle.

Liikuntapäiväkoti Konstissa varhaiskasvatuksen painotuksena on lapsen liikunnan ilon ylläpitäminen ja liikunnalliseen elämäntapaan ohjaaminen. Liikunnan ja liikunnallisten leikkien avulla lapsi tutkii ympäristöään, kehittää sosiaalisia taitojaan sekä luovuuttaan ja harjoittelee ongelmanratkaisutaitoja.

Uuden päiväkodin toteuttamisesta vastaa valtakunnallisesti toimiva Suomen Hoivatilat Oyj, joka on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.

”Kunnille ja yrityksille olemme kasvun ratkaisija. Kunnille yhteistyö kanssamme mahdollistaa uusien päiväkotien käyttöönoton nopeasti ja vaivattomasti – ja mikä parasta, ilman kunnan omia kiinteistöinvestointeja. Päiväkotirakentamisessa on omat vaatimukset ja erityispiirteet, joista meillä on vahva osaaminen ja kokemus”, Hoivatilat Oyj:n myyntipäällikkö Olli Iivanainen kertoo.

Viime vuosien aikana Hoivatilat on käynnistänyt jo 130 hanketta 50 kunnassa eri puolella Suomea. Urakoitsijana Sastamalan hankkeessa toimii RPP Rakennus Oy. Päiväkodin harjannostajaisia vietetään ensi viikolla.

Yksi vastaus artikkeliin “Liikuntapäiväkoti Konsti harjakorkeudessa – Luvassa 84 hoitopaikkaa”

  1. Nimetön

    Missäpäin Sastamalaa kyseinen Konsti on, Kiikan Illossa?Kun toimittaja vaivautuu tekemään juttua niin ihan alkeellisin asia on tietenkin kertoa missä kohde on.Sastamala on reunasta reunaan yli 100 km leveä maalaiskylä joten tarkkuutta juttuihin!