Torikeskus saa uusia vuokralaisia ja uuden ilmeen

Torikeskus saa uuden ilmeen. Havainnekuva.

Torikeskus Sastamalassa saa pian uusia vuokralaisia. Vammalan 1. Apteekki muuttaa tyhjillään olleeseen katutason liiketilaan, jossa toimi viimeksi vaateketju Seppälä.

Svealta vapautuneisiin tiloihin Torikeskuksen yläkertaan tulee A-Lehtien puhelinmyynti. Puhelinmmyynnissä toimii nyt 15 työntekijää, syksyllä yritys on palkkaamassa lisää työntekijöitä.

Toimitusjohtaja Jyrki Rantala kertoo myös, että suunnitelmat Torikeskuksen ilmeen ja valaistuksen uusimiseksi alkavat valmistua. Muutostöiden toteuttamiseen ryhdytään pian.

37 vastausta artikkeliin “Torikeskus saa uusia vuokralaisia ja uuden ilmeen”

 1. Nimetön

  Hyvä uutinen! Keskustan alueen ilme muuttuu. Nousee uusi komea kerrostalokin. Kunpa saataisiin muuttajiakin!

  • Samaa toivova

   Ihan totta! Täällä on iso joukko väkeä jonka toivoisi muuttavan muualle loisimaan.

   • Nimetön

    OOksaa paremmasta perheestä vai?
    Hyväksytkö ollenkaan lähimmäisiäsi?

 2. Kyrwää

  Ääh,niin odotin Dressmannia entisen Seppälän tiloihin.

 3. Nimetön

  Juu muuttuu tosiaankin! ompahan lääkkeet lähellä toria niin voi rappusilta keinahtaa apteekkiin ja tilata samalla vaikka jallun yläkerrasta! Niillä tyrvää pelastuu ja tulee hirvee muuttoryntäys! Ehkä pitää jo suunnitella parakkikyliä tyhjillään oleville pelloille että kaikki halukkaat mahtuu mukaan!

 4. Valvontakomitea helkkariin!

  Muistetaanko remontin yhteydessä poistaa myös aulan penkit eli ns. Kuoleman kolmio tai ns. Valvontakomission tukikohta? – Jos tunnemme etsivän nuorisotyön, keksikäämme ja etsikäämme yksinäisille vanhuksille jokin muu paikka kytätä ihmisiä ja arvostella heitä!

  • Nimetön

   Juuri noiden kyttääjien vuoksi meillä ei ole asiaa torkkariin ja onneksi on toinenkin apteekki ja siellä parkkipaikkaa riittää.

 5. Mie oon sammaa mieltä!

  No silviisii! – Kaupunki ja seurakunnat asialle keksimään sille sakille muuta tekemistä!

 6. Nimetön

  Voi harmi, Apteekki olisi saanut olla entisellä paikallaan, siihen oli helppo mennä huonojalkaisen.

  • Nimetön

   Nyt pitää apteekkarin huomioida, että vaatii lisää invaparkkipaikkoja. Nykyinen määrä ei riitä, eikä enää palvele kaikkia tarvitsevia, kun on liikkeita lukumääräisesti enemmän missä asioidaan, tori.

   • Nimetön

    Invapaikkojen pitää myös täyttää niille asetetut vaatimukset – esim. koon suhteen.

 7. Nimetön

  Kyllä apteekki sopii hyvin Alkoa vastapäätä.
  Saa lääkettä vaivaan kun vaivaan..Molemmissa oma asiakaskuntansa..

 8. Nimetön

  Kaupungin palvelutarjonta ei muutu miksikään. Ei uusia liikkeitä. Apteekkiin oli niin helppo mennä hyvän parkkipaikan vuoksi. Torille ei viitsi parkkeerata kun on ihan sumppu.

  • aivan, bussiasema torikeskukseen

   torikeskuksen alue vaatisi täydellisen rempan, ei riitä että penkkejä siirretään paikasta a paikkaan b, vaan pitäisi muuttaa koko tie-infraa, eikä se ole halpaa. puretaan koko roska. tulee halvemmaksi. tehdään uusi tilalle jos tarvetta, nykyisellään ei ole. alko mahtuu entisiin superin tiloihin, samoin urheilukauppa ja hesburger.muulla roskalla ei ole väliä.

 9. Nimetön

  Hienoa, kaikki uudistaminen / uudistuminen on hyvästä. Itse n. 6kk Sastamalassa asuneena olen suurimpana yllätyksenä törmännyt paikallisten kysymyksiin että miksi ihmeessä muutitte juuri tänne? Hetkeekään en ole katunut ja uskon että nuo ihmiset eivät olisi yhtään sen onnellisempia missään muuallakaan. Aina joku pielessä. Ja mitä noihin liimanhaistelijoihin tulee, niin en paikkakuntaa vielä ole nähnytkään jossa nuo kaikki olisi onnistuttu saamaan pois katukuvasta. Pakollinen paha.

 10. Nimetön

  Ikävintä täällä onkin juuri henkisen ilmapiirin ahtaus ja ikuiset valittajat. Siksi moni haaveilee poismuutosta, mutta hienoa jos tänne muuttaa uuttakin verta, jospa suunta lähtisi parempaan. Liikaa vaan myymättömiä asuntoja ja apteekit pärjää nimenomaan runsaan vanhusväestön vuoksi.

 11. Nimetön

  Se apteekki kun on Puistokadun varrella, niin sekö nyt sitten muuttaa?Asiallinen vastaus,kiitos.

 12. Nimetön

  Kuoleman kolmio ja Valvontakomission tukikohta – parasta mustaa huumoria aikoihin!

 13. Ei näin!!!!!!!!!!!!!!

  Tässä on hyvä esimerkki siitä miksi tämä on muuttotappiokaupunki.

  Otsikko: Torikeskus uudistuu!

  Suomennos:
  Torikeskus teipataan uudestaan. Uusitaan ovet. Uusitaan logo. Yläkertaan muuttaa puhelinmyynti(jote kukaan ei muutenkaan näe). Kaupungissa jo toiminut apteekki muuttaa torikeskukseen.

  Lopputulos: EI MITÄÄN UUTTA paitsi maali ja teipit.

  ei näin tätä kaupunkia saada kasvuun, ei hemmetti ikinä!!

  • aamen!

   olen samaa mieltä kanssasi. Valtuustoon pitäisi asettaa yläikäraja

   • Nimetön

    Mutta aatelkaas: Kaikki vanha on Vammalan myyntivaltti! On vanhat talot/pappilat/kirkot/musiikki/kirjat/traktorit/museot/lukuisat kirpputorit…

   • ei ole myyntivaltti.

    kukaan, ei kukaan ajattale että joku vanha halo talo olisi myyntivaltti. Jos YHTÄÄN ymmärtää nykyihmisiä. Tarvitseeko nuorisio edes mainita tässä lauseessa? edes skeittiparkki ei kiinnostanut kuukautta pidempään. Nyt juoppoparkki.

  • Nimetön

   Miksi kaupungin pitäisi suunnitella ja meidän veronmaksajien maksaa Kiinteistö Oy Vammalan Torikeskuksen uudistaminen? Eikö se ole omistajien asia? Tässä on taas tämä yleisönosastovalittajien perusharha: kaupungin pitäisi hoitaa ja maksaa milloin yksityisten pihojen ja jalkakäytävien hoito, milloin yksityisten omistamien kiinteistöjen kunnossapito. Jos Torikeskuksen omistaja ei osaa bisnestään, se on hänen häpeänsä.

 14. Ei näin!!!!!!!!!!!!!! (jatkaa)

  Muutenkin te siellä alueviestissä ja tyrväänsanomissa voisitte suhtautua hieman kriittisemmin tämän kaupungin päätöksentekoon. Kun teidän juttuja/otsikkoja lukee, niin niistä paistaa sellainen tietynlainen *prs*e& nuoleminen mikä ei auta yhtään päätöksenteossa. Teille varmaan siitä on hyötyä. Mutta jossain vaiheessa ne mainostajatkin katoavat kun asukkaita ei enää ole riittämiin.
  Kaikki kunnanvaltuustoon äänestetyt vanhat mummot ja papat vain luulee, että nyt ollaan tekemässä hyvää kun ihan paikallislehdessä kehutaan. Juu, ihan tiedoksi vaan, että ette tee mitään hyvää, ette tee oikeita uudistuksia. Ja sitä uudistusta tämä kaupunki tarvitsee, koska tämän pysähtyneisyyden takia ihmiset muuttavat pois täältä. Täällä aika on pysähtynyt johonkin 90-luvun puoliväliin. Ennakkoluuloineen ja laman traumoineen.

  • Nimetön

   Oli sitten harvinaisen hyvä ja osuva kirjoitus näille ”vallan vahtikoirille”.
   Tyrvis ja Alueviesti ovat pelkkiä sylikoiria, jopa vallanjatkeita virkamiehille/päättäjille.
   Paljon on pahaa saatu aikaan ja lisää on luvassa.

   • Nimetön

    Vain yrittäjyyttä tukevat jutut nousevat. Eihän siinä mitään pahaa, mutta kritiikki jää puolitiehen tai ei usein näy lainkaan.
    En ole yrittäjävastainen. Mutta ne, jotka tekevät yrittäjälle tulosta, ansaitsevat arvonsa.
    Kaupunki päätöksineen ei ole myöskään mikään ”kritiikistä vapaa ” tai ”ainaoikeassaoleva” taho, josta kirjoitetaan.

 15. Nimetön

  22:14: Juuri sitä ”mustalla huumorilla” tarkoitin. Skeittiparkki olisi luku sinänsä ”nuorison kuulemisesta”. Irtopisteiden keruuta ja rahan tuhlausta, ei muuta.

  • Nimetön

   ”vain yrittäjyyttä tukevat jutut nousevat” , lainaus edeltä. Tää on niin tätä, mitä olemme lähimenneisyyden saanet kaikessa tuta. Kaikki yhteiskunnassa rupes muuttuun, kun ei muuta oliskaan. Kun joidenkin asettamilla ehdoilla ruvettiin toimimaan. Kyllä Kelan päätöksetkin rupes tulemaan, kun on työnantajista kyse,; heille tulevista tilityksista. Muut odottakoot kuukausikaupala päätöksiään. Tai jonottakoot puhelinjonoissa.

 16. Nimetön

  Älkääs nyt mollakko Alueviestiä. Onhan tässä eläväinen ja kaikille avoin kommenttipalsta käytössä. Alueviesti on ilmaisjakelu kun Tyrviksestä pulitetaan euroja vino pino. Ja jos yhden toimittajan nostaa esiin, niin Veli-Matti Saksi on hyvin kartalla asioista. Ei muuta, kun tseppiä koko Alueviestin porukalle.

  • Nimetön

   Miettikää vallan räksyttävät vahtikoirat, osaisitteko itse toimia paremmin, jos teidät haukuttaisiin perusteellisesti kerran päivässä. Kritiikki pitää esittää asiallisesti, asian hyvät puolet muistaen, kannustavasti ja ennenkaikkea esittäen oma mielipide siitä, miten asiantila korjataan. Ei ole mistään kotoisin vain valittaa ja haukkua. Tämän lehden kommenttipalsta on liukunut aiattoman puolelle, eikä palvele enää positiivista kehitystä.

   • Nimetön

    En voisi olla enempää samaa mieltä tämän palstan osalta. Olisiko viimeinkin aika muuttaa palsta kirjautumispakon alaiseksi, jos aikoo kommentoida/kirjoitella palstalle.

 17. Nimetön

  Joo alueviesti puolustaa hyvin paikkaansa, saa ilmaiseksi valittaa näillä palstoilla. Jos kritisoi pitäisi esittää itse parempi vaihtoehto, rakentavaa kritiikkiä.

 18. Nimetön

  Se on sitten toinen kerta, kun näin meneteltäisiin. Tässä kaupungissa.
  Jotkut eivät antaisi kommentoida, mitään.
  Vallankäyttöä sekin, nimittäin loukkaantujan valtaa käyttävän. En puolusta tässä mopo käsistä karanneita epäasiallisia kommentoijia.

 19. Nimetön

  Alueviesti on hyvä ja monipuolinen lehti. Palvelee niitäkin, joille ei tule mitään kallista Aamulehteä tai Satakunnan kansaa. Nythän lehden saa jo aamulla aikaisin haettua laatikoista. Tsemppiä teille sinne toimitukseen, rutisijoita mahtuu joka mutkaan, olen ainakin tyytyväinen ko. lehteen. terv. Tähtisilmä.