Jyrki Moilanen Punkalaitumelta elinkeinoyhtiön johtoon Saloon

Kunnantalo tarvitsee Punkalaitumella uuden emännän tai isännän.

Punkalaitumen kunnanjohtaja Jyrki Moilanen on valittu Yrityssalo Oy:n toimitusjohtajaksi. Kysymyksessä on Salon kaupungin elinkeinoyhtiö.

”Jyrki Moilasesta saamme Yrityssaloon analyyttisen, idearikkaan, periksiantamattoman ja perusteellisesti asioihin perehtyvän johtajan, jonka monipuolinen työkokemus vastaa erinomaisesti Salon elinkeinoelämän haasteisiin”, kommentoi Yrityssalon hallituksen puheenjohtaja Ari Aalto.

Uudessa tehtävässään Jyrki Moilanen aloittaa syyskuun alussa.

Yrityssalon toimitusjohtajaksi oli 67 hakijaa. Heistä kuusi haastateltiin ja kaksi lähetettiin soveltuvuustesteihin.

Punkalaitumen kunnanjohtajaksi Jyrki Moilanen valittiin kaksi vuotta sitten keväällä. Hänen edeltäjänsä Lauri Inna siirtyi ensin Hattulan kunnanjohtajaksi ja sitten Salon kaupunginjohtajaksi.

 • avatar Nimetön

  Punkalaitumen trampoliini tuntuu kyllä kelpaavan leikkikentäksi….ihmetellä täytyy vaihtuvuutta.

 • avatar Uhri Urjalasta

  Mielisairaaloissa on paljon terveempiä potilaita kuin monen kunnan virkamiehet ja päättäjät .

 • avatar Nimetön

  Ei Punkalaidun tarvitse tuollaista kunnanjohtajaa joka ei vaivaudu edes tervehtimään/esittelemään itseään tullessaan kunnan järjestämään tilaisuuteen…ylimielistä käytöstä

 • avatar Nimetön

  Kannattais valita joku oikea aito punkalaitumelainen johtajaksi – hänet joka tuntee kunnan!

 • avatar Nimetön

  Toivottavasti moni työtön hakee nyt Punkalaitumen kunnanjohtajaksi. Olisivat sitten “aktiivisia”!! Kun nykyhallitus haluaa ilveillä ihmisten kustannuksella. Silloin on hyvä antaa samalla mitalla takaisin. Ihmisarvoa ei pidä murjoa saappaan anturan alle. Ja kaikkiin muihinkin avoimiin virkoihin pitää lähettää tuhansia hakemuksia. “Aktiivimalli”!!

Kommentointi ei ole käytössä.