Rattijuoppo ropisteli nastarenkain Sastamalassa

Sastamalassa jäi maanantai-iltana kiinni päihtyneitä kuljettajia.

Poliisi pysäytti hieman ennen yhdeksää Sastamalankadulla henkilöauton, jota ajoi 1960-luvulla syntynyt nainen. Hän oli ajokiellossa ja päihtynyt. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Tarkkuusalkometri näytti lukemaa 0,83 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Maantiellä 249 partio tarkasti henkilöauton puoli kahdeksan aikoihin. Ratissa oli ajo-oikeudeton nelikymppinen mies. Alkoholia hänellä oli uloshengitysilmassa 0,30 mg/l. Tutkittavaksi tuli myös liikennerikkomus, koska autossa oli nastarenkaat alla.

5 vastausta artikkeliin “Rattijuoppo ropisteli nastarenkain Sastamalassa”

  1. ylläri

    Yllättävän positiivista,että Vammalassakin poliisi
    joskus toimii.
    Taisivat poliisit olla muualta,kuin vammalasta,sillä
    ei paikkakuntalaisia oma pollari pidätä!