Punkalaitumella käytännössä täystyöllisyys

Työllisyystilanne on Punkalaitumella erinomainen. Työttömyysprosentti on 4,4. Tämä tarkoittaa käytännössä täystyöllisyyttä.

Alle kuuden prosentin työttömyyden Pirkanmaalla oli toukokuun lopussa kuusi kuntaa. Näiden joukossa on myös Sastamala, jossa työttömien osuus työvoimasta oli 5,7 prosenttia.

Satakunnan matalin työttömyysprosentti oli Säkylän 5,2. Huittisissa työttömänä oli 6,3 ja Kokemäellä 9,2 prosenttia työvoimasta.

Pirkanmaalla ja Satakunnassa työllisyys on kohentunut vuoden aikana kaikissa kunnissa. Molemmissa maakunnissa työttömyysprosentti oli 8,8. Koko maan työttömyysaste oli 9,2 prosenttia.

  • Nimetön

    Eikös se ole siten, että on otettu käyttöön ihan omanlainen matematiikka työttömien päänmenoksi. Jos on pari päivää töissä kolmen Kuukauden aikana, niin ei lasketa enää työttömäksi. Kyllä siinä tilastot kaunistuu, kuten entisessä Neuvostoliitossa. Harasoo!!

  • Nimetön

    Eikös se vesirakennuskaskenojanen työllistä eniten? Niillä on kai maahanmuuttajatkin työllistyneet kuulemma puhuvat vammalan shellin parlamentissa

    • Nimetön

      Vai ostiko se kaskenoja sen ojasen konkurssipesän vai toisinpäin?

Kommentointi ei ole käytössä.