Sisukas vaatii Urheilutalon korjausta

Viime viikko oli jälleen Suodenniemi-Viikon aikaa. Suodenniemi-Seuran ja muitten yhdistysten junailema tapahtumarikas viikko tarjosi joka päivälle jotakin. Huipennuksena oli ehkä lauantainen markkinatori, joka veti jälleen torialueen täyteen väkeä.

Markkinatorilla julkistettiin Suodenniemi-Seuran myöntämän arvonimen, Sisukas Suodenniemeläisen saaja. Valinnan teki tällä kertaa MTK Mouhijärvi-Suodenniemi.
”Hän on ansioitunut kotiseutunsa puolustaja. Hän on ollut kunnanvaltuutettuna Suodenniemellä, Vammalassa ja nyt Sastamalassa”, luonnehti arvonimen saajaa Vesa Seppä.
Moni jo arvasikin, että vuoden 2018 Sisukas Suodenniemeläinen on maanviljelijä Tarmo Seppä. Mies oli paikalla ja selkeästi otettu arvonimestä.
”Kiitos. Edustan tällaista katoavaa kansanperinnettä, pienviljelijää. Suomalaisella maanviljelijällä ei mene nyt kovin hyvin, ruokaakin halpuutetaan. Kun käytte kaupassa, niin tarkistakaa aina, että tuotteessa on Joutsenmerkki. Se takaa kotimaisuuden”, huomautti Seppä.

Hän on keskustalaisen kuntapoliitikkona Sastamalan valtuustossa ja kaupunginhallituksessa. Kaupunki voi hänen mielestään kokonaisuutena hyvin, mutta Suodenniemen osalta hän hieman empii.
”Kun liityimme Vammalaan vuonna 2007, niin kaupunki huomioi meitä hyvin. Silloin ei vielä tiedetty Sastamalasta. Nyt tuntuu siltä, että rahat menevät Mouhijärvelle ja Suodenniemelle tulee vähemmän. Meillä on yksi suuri hanke eli Urheilutalon peruskorjaus. Se pitää tehdä, vaikka investointeja nyt joudutaankin miettimään tarkasti. Jos taloa ei peruskorjata, niin jätän luottamustehtävät”, miettii Seppä.

Lue lisää Suodenniemi-viikosta Alueviestistä 11.7.

Sisukas Suodenniemeläinen Tarmo Seppä (keskellä). Jari Isosävi (vas.) ja Vesa Seppä (oik.) julkistivat arvonimen saajan.
  • avatar Nimetön

    Tuo on hyvä, että kotimaista ostetaan. Kunhan sitä kotimaista olisi tarjolla. Viimeksi käydessäni kaupassa niin kotimaista porkkanaa oli ainoastaan luomuna. Loput olivat Italiasta ja Espanjalaista. Syö siinä sitten kotimaista ruokaa.

Kommentointi ei ole käytössä.