Petri Kiiski on tangoprinssi!

Petri Kiiski
Petri Kiiski. Kuva: Slava Vinokurov.

Huittislainen Petri Kiiski on tangoprinssi. Loppukilpailu käytiin Seinäjoella torstai-iltana.

Superfinaalissa Petri Kiiski kohtasi Jarno Kokon. “Olen kiitollinen koko matkasta”, Kiiski totesi. Tuomaristo kehui hänen kasvaneen kilpailun aikana. Tangokuninkaaksi kruunattiin Jarno Kokko.

Tangokuninkaan kruunua tavoittelivat loppukilpailussa Petri Kiisken ja Jarno Kokon lisäksi Pyry Hautamäki, Tino Ahlgren, Marko Haapaniemi ja Mika Mäkkeli.

Tuomaristossa istuivat Heidi Kyrö, Kari Piironen, Esa Nieminen ja Tarja Närhi sekä puheenjohtajana festivaalin taiteellinen johtaja Martti Haapamäki.

Tangokuningatar valitaan lauantaina.

 • avatar Nimetön

  ONNEA Petri.Ihan huippu suoritus,en oo koskaan jännittäny tangomarkkina tuloksia niinku ny, silti olen sitä mieltä, että eläidyit esitykseen ihan täysillä. Olet jo voittaja ,niin kuin yleensä toiseksi tulleet pärjää paremmin. Ja saa vapaasti valita keikka paikkansa. Upeeta.

 • avatar Nimetön

  Eikä kukaan huomannut, että alkoi laulaa oktaavia liian korkealta, superfinaalissa .

 • avatar Tankoplikka

  Onnea Petri. Prinssin titteli musiikkimaailmassa on se
  paras mahdollinen. Voit kulkea omaa tietäsi.

 • avatar Nimetön

  Juu, vielä Onnea Petri. Lauloit sata kertaa paremmin,kuin valittu kunkku, kansahan tykkää sinusta,se on suurempi voitto kuin mikään tuomaripeli. Niinhän sitä pari vuotta sitten kävi eräälle kakkoseksi sijoittuneeksi ja nyt hän on tanssilavojen ykkösnimi!

 • avatar Nimetön

  Miksei Kiiskeä oteta Hirvensuulille esiintymään?? Sentään omalta paikkakunnalta. Upee mies ja ääni!

Kommentointi ei ole käytössä.