Latelaa kuvattiin Houhajärvellä – ”Sastamala-jakso” tv:ssä ensi viikolla

Realitysarja Latelan viidennen kauden jaksot alkoivat pyöriä televisiossa maanantaina. Suosittuun tv-sarjaan kuvattiin materiaalia myös Sastamalassa viime vuoden elokuussa, kun kuvausryhmä toi kameransa rengasyrittäjä Jari Ylisen luo Houhajärven Moitusmaantiellä. Ohjelmassa Ylisen porukka asentaa renkaat Latelan ajopelin vanteisiin.

Sarjan uusimmalla tuotantokaudella Latelan pojat ovat ostaneet muutaman halvan auton ja lähtevät niillä reissuun ja tien päälle. Kyseessä on pidempi road trip, sillä Latelan määränpää on Albaniassa. Yllätyksiltä ei reissun aikana vältytä.

Latela on tositv-sarja, joka seuraa kahden autoharrastajaporukan arkea. Sarja on kerännyt keskimäärin 200 000 – 300 000 katsojaa jaksoa kohti ja on ollut muutamana kautena Yle Areenassa ladatuin ohjelma.

TV2 esittää viidennen kauden jaksoja peräkkäin. RengasGroupin Ylinen arvelee, että heillä kuvattua materiaalia näkyisi televisiosta sarjan 6. tai 7. jaksossa joko ensi maanantaina tai tiistaina. Maanantaina Latela tulee tv:stä kello 22.10 ja tiistaina kello 22.

Sarja on kokonaisuudessaan katsottavissa Areenasta jo nyt.

Kommentointi ei ole käytössä.