Päissään ratissa Vammalassa

Sastamalan Vammalassa jäi kiinni päihtynyt kuljettaja myöhään perjantaina. Poliisi pysäytti henkilöauton Itsenäisyydentiellä noin kello 23.45.

Ratissa oli 1970-luvulla syntynyt mies. Hänellä oli alkoholia uloshengitysilmassa 0,99 mg/l.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

23 vastausta artikkeliin “Päissään ratissa Vammalassa”

 1. Lalli

  Yleensä siinä tulee muutama ruumis kun poliisi tekee jotain .

 2. Nimetön

  Kuules Balli/Salli. Se on turha soittaa suuta että poliisin vika jos kolari tulee. Jos joku on niin tyhmä että lähtee pakoon niin kyllä se on sen vika jos jotain tapahtuu. Suomessa pitäisi aina laittaa häkkiin rattijuoppo.

  • Nimetön

   Olet ihan oikeassa! Kuoli itsekkin, parempi näin! Ei tapa enää ketään muuta syytöntä!! Tuollaiset eivät yleensä lopeta ennen kuin saavat hiekka hoitoa!!!

   • Nimetön

    Tässäpä ne ” besservisserit” taas ovat temunneet …., toivottavasti kaikki eivät ole samaa mieltä…
    Erityisen kauhea toteamus: ”kuoli itsekkin, parempi näin”

   • Nimetön

    Kuulkaas nyt lallukka ja muut mopopojat! Poliisin on puututtava rikollisten puuhiin, ei voi ajatella, että he saisivat mellastaa vapaasti. Mutta olisiko teidänkin parempi kuolla, kun ajatte karkuun poliisia viritetyllä mopollanne? Jos tuttunne tai sukulaisenne ajaa juovuksissa, toivotteko hänenkin kuolemaansa, vai olisiko parempi, että hän kärsisi rangaistuksen ja ehkä ottaisi opikseen?

  • Lalli

   Kuules Turhapuro suurin osa rikoksista on viranomaisten laiminlyöntien aiheuttamia , viranomaisten kaikki aika menee omien rikoksien suunnitteluun ja tutkimiseen uhrien jäädessä heitteille ja rikollisten määrä vain kasvaa .

 3. Nimetön

  Rattijuopolle elinkautinen tuomio sen verran vaarallista touhua on

 4. Nimetön

  Jos mietitään niin ketään ei halua omaisensa kuolevan rattijuopon aiheuttamana.

 5. Nimetön

  Nää kännykän räppääjät on nykyään yhtä iso ongelma,etenkin nuoret naiset.

  • Nimetön

   Kun ajat kännissä, olet koko ajan kännissä ja vaarallinen, turha puolustella. Kännykkää räpläävä ei todellakaan ole yhtä vaarallinen kuin kännissä ajava, mutta ei vaaratonkaan niinä hetkinä, kun huomio on poissa liikenteestä.

   • Nimetön

    Juu iso ongelma on nää kännykkä tytöt päiväkotien lähellä on meinaan aivan pimeetä touhua.

 6. Nimetön

  Jos korkein sallittu nopeus Suomessa on 120km/h, on turha sallia sen yli kulkevia autoja ja muita moottoriajoneuvoja. Radalle toisiaan tappamaan sitä suurempia nopeuksia kaipaavat.

  • Nimetön

   40km/h riittää tappamaan hyvin ei mitään merkitystä siitä suuremmalla nopeudella vaikka varmempaa onkin.

 7. Nimetön

  Jokaiselle kännikalalle joka kärähtää kännissä toisen kerran, määrättävä autoon alkolukko. Mikäli näitä sääntöjä ei tottele. Sitten kovat keinot käyttöön. Vuodeksi pakkotyöhön ja 10 000 euron sakko. Ellei maksa sakkoa, sitten toinen kalenterivuosi pakkotyötä. Vanhuspalvelu huutaa nostoapua.

  • Nimetön

   Suomen valtion rahat menee näihin hiekkaneekereihin.