Yleisöltä: “Jaatsin viidakko kaipaa perkausta”

Koiranulkoiluttaja Jaatsilta lähetti toimitukseen myös valokuvan havaintojensa vahvistukseksi.

Alueviestin yleisönosastolle kirjoittanut nimimerkki Koiranulkoiluttaja Jaatsilta harmittelee kävelytiellä reippailua häiritseviä pensaita:

“Vammalan pohjoispuoli se jatkaa kukoistamistaan. Jaatsinkadun varrella, Alasenrannan kohdalla puskat kurkottavat niin pitkälle jalkakäytävän puolelle, ettei väylää mahdu väistelemättä kulkemaan. Olisikohan suuri vaiva kaupungilta käydä vähän perkaamassa kasvustoa, niin pääsisivät uimarit uimaan ja lenkkeilijät kävelemään hyppimättä autotielle. “

 • avatar Se pohjoispuoli

  Saas nähdä kerkiävätkö ennen pakkasia. Niin ja silloin on jo lehdet pudonneet ja pääsee liikkumaan taas jalkakäytävällä.

 • avatar Nimetön

  Onko se sama mies joka asuu rivitalossa,, ja kusettaa koiransa vastapäätä olevan talon pihassa. Rannassa olis kyllä tilaa, ja onhan hänellä omakin takapiha. Se on voi voi.

 • avatar Nimetön

  Tässä kaupungissa on kyllä montakin siivouksen kohdetta. Kunnon inventaario käyntiin. On paljon myös romuja jotka tuottavat ympäristön turmelua.esim kaupungintalon naapuri. Miksi ihmeessä ei näin hienona kesänä ole edes järjestetty vessoja Kaalisaaren ja Pororannan läheisyyteen. Tämän kaupungin kaunista vesimaisemaa vaan ei saada myöskään viihtyisäksi.

  • avatar Nimetön

   Johan tässä taannoin kehui kiertävä virkamies tehneensä jopa kokonaisen pitkän päivän kartoittaen Sastamalan huomautettavia siivous-ja korjauskohteita… Siis huomatkaa: Kokonainen PITKÄ päivä. En tiedä, onko ollut aurinkolasit päässä koko porukalla, mutta ihmeen sokeaa valvojaa on ollut liikkeellä. Ja uskallapas arvostella tätä tuotosta, niin luultavasti olen itsekin jo karanteenissa palstalla. Tuo vessa-asia ei ehkä kuulu heidän tontilleen, mutta on se käsittämätön häpeäpilkku “kauniissa vesistöjen Vammalassa”, että puskat on täynnä p…aa.

   • avatar Nimetön

    Kuuluuko se todella vain kaupungin vastuulle, että rakennukset ja pihapiirit ovat siistejä? Jos naapurit eivät välitä sotkuista ja rytörakennuksista, vika on kylän asenteissa. Onhan toki yksittäisiä kohteita, joiden suhteen kaupunki on lepsuillut, kuten Mouhijärvelle 11-tien varteen rakennetun Neuvosto-Karjala-museon jätelaudoista kyhätty talo.

  • avatar Nimetön

   Siksi ei ole järjestetty, etteivät ne pysyisi kunnossa. Rikkinäinen, pitkin seiniä kuseksittu ja ulkoa töhritty paskahuusi ei ole kaunis näky.

  • avatar Nimetön

   kuulehan, miksei kuntaliitoskuntiin Mouhijärvi, Kiikoinen, Kiikka, Keikyä, Suodenniemi ole järjestetty mitään vastaavaa, jota vongut pelkästään Vammalaan?

 • avatar Nimetön

  Saatiin polkastua liki 200 000e skeittimelumoporalliramppi, mutta ei vessoja.

 • avatar Nimetön

  Tässä on samanlainen tilanne kuin nykyhallituksen puheissa. Perkaamista piisais. Aina tulee puskista kansalaisten lisäkurjistaminen. Mitä vielä nykyhallitus ollenkaan keksii palkansaajien ja eläkeläisten päänmenoksi? Kunnes seuraavissa eduskuntavaaleissa kansa käynnistää – “raivaussahat”.

  • avatar Nimetön

   Toiveajattelua. Muutama vaalilupaus ja kansa äänestää vastoin omaa etuaan kuten ennenkin.

  • avatar Nimetön

   Nykyhallitus on saanyt yllättävän hyvin maan asiat järjestykseen. yhtenä esimerkkinä työllisyyden hoito.
   Elämme aikaa, jolloin työllisyys on alimmillaan miesmuistiin.
   Oppisitio punikkien johdolla räksyttää. Siinä sitten onkin heidän panoksensa Isänmaan hyväksi.

   • avatar Nimetön

    Nykyhallitus on viskannut surutta enemmän ihmisiä köyhyyteen miesmuistiin. Aktiivimalli ryöstää yli 140 000 työttömältä rahaa. Ja oikeusvaltio on jäässä. Mutta sinun kirjoituksen perusteella, oikeistolainen pitää demokratiaa räksyttämisenä. Melkoisia Isänmaan partureita – oikeistolaiset.

   • avatar Nimetön

    Aktiivimalli ei ryöstä keneltäkään rahaa, jos on aktiivinen eli uhraa asialle edes tunnin pari viikossa.
    Kaikki ammattityöttömät eivät tätä tietystikään halua tehdä, koska voisivat joutua töihin, hyi!
    Aktiivimalli sen sijaan työllistää ihmisiä. Sossuille tämä on kova pala, kun viimeinenkin tekosyy haukkua hallitusta on murenemassa.

   • avatar Nimetön

    Ja kun on tunnin töissä viikossa, niin ei ole enää työtön. Nyt pitäisi jonkun selittää miten sillä tunnin palkalla elää viikon?

   • avatar Nimetön

    Jaa että ylistät ensimmäisessä kappaleessa työllisyyden hoitoa ja toisessa puhut alimmillaan olevasta työllisyydestä ???

   • avatar Nimetön

    19:34
    Pyydän anteeksi näppäilyvirhettäni. Tarkoitus oli sanoa, että työllisyys on ylimmillään . . .

 • avatar Nimetön

  16:53 Aktiivimalli ei tosiaan työllistä kuin virkamiehiä ja TE-toimistoa + “aktiivikoulutuksia” järjestäviä tahoja, työtön on vain tähän koneistoon tarvittava nappula jotta koneisto pyörisi.

  Aktiivimallin ainoa saavutettu hyöty on että hallitus huomasi ettei kaikki työttömät olekkaan vain sohvalla makailemassa vaan ihan oikeissa töissä josta maksetaan ihan oikeata palkkaa. Siitäpä sitten rustattiin uudet tilastot jota nyt rinta rottingilla suitsutetaan.

  Aktiivimallin sanktio työttömälle on käsittämätöntä “vitt….a” hallitukselta, ainoaksi syyksi oletan olevan vain että tilastot pysyisivät tällä keinolla ajan tasalla. Kyllä ennakonpidätyksen nosto 22%–> 25% olisi luullut riittävän.

  • avatar Nimetön

   Koville se näyttää ottavan, kun työttömyysetuutensa eteen joutuu tekemään edes jotain.
   Demarit alkavat seuraavaksi ajaa aloitetta, jossa työttömyyskorvauksen saa nousematta sängystä.

   • avatar Nimetön

    Tuo kateuden peikko, joka kommentoijaa vaivaa.
    Yleistät kaikki työtä vailla olevat, kun et omaa hitustakaan empatiakykyä. Kyllä jo on monta vuotta ajettu työttömiä ikääntyneitä kuin käärmettä pyssyyn, kaikenlaisiin putkiin, kun lähestytään eläkeikää. Siellä on monta työttömäksi ajettu sillon juuri, kuin eläkekarttuma olisi isoimmillaan. Mutta toivoa sopii, että sunkinlaiselle hallitus päättää, vielä, että nyt työssäolevien osalta aktivointi työttömille työpaikkojen uusjakoon, että yhdenvertaisesta kohtelusta voitaisiin edes puhua.

 • avatar Nimetön

  Lisäksi Suomi on tippunut Pohjoismaista viimeiseksi hyvinvointia mitattaessa. Vaikka se on uutinen pelkästään herroille – kansa sen kyllä tietää. Nykyhallituksen raakuus näkyy siinä, että talouskasvua haetaan kansalaisten hyvinvoinnin kustannuksella. Se on vihonviimeinen tie. Koska korkea hyvinvointi on portti kestävälle talouskasvulle. On se melkoisen rujo perintö, jonka nykyhallitus jätöksenä muistoksi jättää.

  • avatar Nimetön

   Jos puhutaan hyvinvointivaltiosta ja hyvinvoinnista, niin taannoin, kun päätettiin työttömien vanhempien päivähoito-oikeudesta, niin kaikki vasemmistopuolueet olivat kovaäänisesti oikeuden kannalla.
   Tämä olisi tarkoittanut suomeksi sitä, että mukulat hoitoon niin eivät häiritse lokoisaa päivää kotona. Voi ottaa vaikka muutaman kaljan työttömyysrahallaan mukuloiden häiritsemättä.
   Onneksi – korostan onneksi – porvaripuolueet saivat vanhemmat ottamaan ainakin jotain vastuuta jälkikasvustaan, vaikka kiirehän työttömällä kotona tietysti päivän mittaan on muutenkin.

   • avatar Nimetön

    Ei sitä päivähoitoa lapsen vanhemmille anneta, vaan lapselle. Eli varhaiskasvatusta. Sinun järjellä, työttömienlapsia ei pitäisi sitten päästää edes kouluun. Eikö ole parempi, että lapsi on varhaiskasvatuksessa samassa porukassa missä aloittaa myös koulun. Tästä 4 tunnin hoidosta on tullut pelkästään haittaa päiväkodeille. Ja lapset eriarvoistuu heti elämän alkutaipaleella.

 • avatar Nimetön

  Tämä hallitus ja muutkin päättäjät vie suomen perikatoon koko hallitus perseestä kyllä matut saa rahaa

  • avatar Nimetön

   Niin mamuthan saavat legendan mukaan uuden nahkatakin, kännykän ja nipun rahaa heti, kun ylittävät rajan. Kuinka tyhmä pitää olla uskoakseen näitä satuja.
   Sama sosiaaliturva turvapaikanhalijoilla tietysti on kuin kantasuomalaisllakin.
   Maahanmuuttajat ovat Suomelle elinehto. Kantasuomalaiset työttömät kun eivät alennu tekemään niitä töitä, jotka mamut ottavat innolla vastaan. Motivaatio tuntuu olevan hiukan eri luokkaa kuin kotomaan työttömillä.

 • avatar Nimetön

  klo19:34 vai oliko peräti ajatusvirhe?
  Olisit myös pyytänyt anteeksi tuota Oppositiö lausettasi, ymmärtäisit edes hävetä !

  • avatar Nimetön

   Oppositio sanassa EI ole ö-kirjainta. Ymmärtäisit edes hävetä. Taitaa ajatus pätkiä.

   • avatar Nimetön

    no ainahan voi sattua painovirhepaholainen. se tuli juurikin tossa.
    Kuulehan; ei sulla sitten muuta tekemistä oliskaan, kuin korjata kaikki ilmaisu- ja painovirhepaholaiset, joita esim uutistenlukijoille ja meteorologeille sattuu harva se päivä,
    häpeä on kokonaan ….

 • avatar Nimetön

  Millä tapaa noi about 15 viimeistä postausta liittyy jaaatsin puskiin?

 • avatar Nimetön

  Kyllä ihmiset töihin menevät vaikka paskaa lapioimaan jos kunnon palkka, mutta ilmaiseksi ei se työ kenellekkään ole mielekästä.

 • avatar Nimetön

  Jaatsinkadulla tyhjä tontti matonpesun paikan vieressä, pitää myös siivota..taitaa tontin omistajan homma olla..

 • avatar Nimetön

  Äidinpuisto löytyy Asemakadun varrelta, Ompeluliikkeen ja Raivionkadun välistä.

 • avatar liikenneturvallisuus kiitos

  Täysin samaa mieltä. Näkyvyys etuajo-oikeutetulle Gallenkallelan kadulle on olematon, eikä liikenneturvallisuutta paranna myöskään puskia ajotielle väistävät kulkijat.

Kommentointi ei ole käytössä.