Avoimia työpaikkoja putkahteli Satakunnassa kuin sieniä sateella

Työvoiman kysyntä kasvoi Satakunnassa alkuvuonna selvästi.

Uusien avoimien työpaikkojen määrä tammi-kesäkuussa oli yhteensä noin 13 900. Se on 31 prosenttia enemmän kuin viime vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Työpaikkamäärät ovat kasvaneet eniten palvelu- ja myyntityöntekijöiden sekä prosessi- ja kuljetustyöntekijöiden ammattiryhmissä.

11 vastausta artikkeliin “Avoimia työpaikkoja putkahteli Satakunnassa kuin sieniä sateella”

 1. Nimetön

  Hallituksen toimet tehoavat. Työ lisää verotuloja
  palveluiden rahoittamiseen ja hyvinvointi lisääntyy kaikilla kansalaisilla.

  • Nimetön

   Vienti vetää. Se tuo euroja myös kotimaan kysyntään. Nykyhallituksella on myös vientiä vaalien jälkeen, että kintut kolisee. Oppositioon!

 2. Nimetön

  Nyt vihervasemmistolaiset äkkiä taas puuhaamaan marssia! Onhan se teille ihan kamalaa kun joku saa töitä.

  • Nimetön

   Ja oikeisto kans marssiin. Onhan se kamalaa kun työstä joutuu maksaan palkkaa.

   • Nimetön

    Palkka maksetaan yhteisesti tehdyn sopimuksen pohjalta, johon molemmat ovat sitoutuneet.
    Tätä eivät kaikki tunnu ymmärtävän (tai haluavan ymmärtää).

   • Nimetön

    Tai kuinka vahva on työntekijän neuvotteluasema. Maailmalla tehdään paljon orjatyövoimalla, suhteessa kohtuuteen. Sillekkin asialle ummistetaan silmät vaikka tiedossa on. Ja Suomi on osa sitä maailmaa.

   • Nimetön

    Työntekijän neuvotteluasema voi olla huonohko, mutta Suomen todelliset vallankäyttäjät – ammattiliitot – ovat laittaneet Suomen monesti polvilleen. Sivutuotteena syökseneet monta toimialaa taantumaan.
    Todellista työllisyyden hoitoa ammattiliitoilta!

 3. Nimetön

  Maailmalla tehdään varmaankin orjatyövoimalla töitä, onneksi ei Suomessa.
  Sipilän hallitus on vuosikymmeniin paras talouden kuntoon saattamisessa ja työllisyyden luomisessa, yrittäjyyttä tukevalla politiikallaan.

  • Nimetön

   Kokoomus ottanut enemmän valtionvelkaa kuin mikään muu puolue vuosikymmeniin. Nyt taas hyvätuloisten verohelpotukset katetaan velanotolla.

 4. Nimetön

  Keskusta ajaa verohelpotuksia pienituloisille se tiedetään. Siniset samalla linjalla, joten eiköhän nytkin vähäväkisimmistä pidetä huolta.

  • Nimetön

   Orpo ainakin paalutti, että verotusta siirretään kulutusverotukseen. Se on sitten tasavero herroilla, palkansaajilla ja eläkeläisillä. Pensavero on kaikille sama, mutta suuremmilla tuloilla on helpompi maksaa. Kyllä tälläpelillä Suomi syöksyy perikatoon. Sääty-yhteiskunta halutaan takaisin ja maahanmuuttajat palveleen ökyjä.