Sastamala tekee markkinoinnin täsmäiskun – 1993 syntyneet festareille

Sastamalan kaupunki kokeilee pito- ja vetovoimaansa uudella konstilla. Heinäkuun alussa vuonna 1993 syntyneille, peruskoulunsa Sastamalan alueella käyneille lähetettiin kutsu saapua kaupungin tilaisuuteen Sylvään koululle 25. elokuuta.

“Järjestämme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa rennon ja informatiivisen tilaisuuden, jossa kerromme mitä kaikkea paikkakunnalla on meneillään ja minkälaisia työmahdollisuuksia täällä on”, kaupungin viestintäpäällikkö Johanna Kurkikangas kertoo.

Tarkoituksena markkinoida Sastamalaa sekä täällä asuville 25-vuotiaille että muualle opiskelujen tai työn perässä muuttaneille.

Tilaisuuteen osallistuvat saavat vapaaliput Vammalan Seurahuoneen Joku paikallinen festari -tapahtumaan.

“Tämä on meille uusi tapa kontaktoida ikäryhmiä, tällainen markkinoinnin täsmäisku.”

Kyseisen ikäryhmän edustajia, nykyisen Sastamalan alueella peruskoulunsa käyneitä on Kurkikankaan mukaan noin 250. Kutsuun on tähän mennessä vastannut heistä 30.

Kurkikangas pohtii, ettei kutsu ole välttämättä näin kesäloma-aikaan tavoittanut kaikkia, yhteystiedot kaupunki sai väestörekisterikeskuksesta.

“Mutta vielä ehti ilmoittautua mukaan! Jos porukkaa tulee paikalle ja saamme myönteistä palautetta, niin miksei täsmäiskuja voisi tehdä toistekin.”

Ilmoittautumiset ja yhteydenotot luokkakokous@sastamala.fi.

 • avatar Nimetön

  Mainio idea! Voi kumpa tänne saatais muuttamaan nuoria eikä vaan lähtemään!

 • avatar Nimetön

  Meillä on ainakin likat sitä mieltä, että kun täältä pois pääsi niin ei ikuna takaisin. Heidän koulukiusaajansa ovatkin jääneet tänne, niin ymmärrän että eivät halua tulla edes käymään.

 • avatar Nimetön

  Esitteletkö nuorille Sastamalan uusia yrityksiä, uusia teollisuushalleja, uusia asuinalueita, rakennushankkeita kuten uimahallityömaata?
  Ai niin, ei niitä olekaan Vammalassa,hoivakoteja rakennellaan monenmoisia,lisäksi täällä on vain kirjahöppänät monine yhteiskunnan kustantamine museoineen, ei kiitos!

 • avatar Nimetön

  Eipä tullut kutsua vaikka olen 1993 syntynyt ja peruskoulun käynyt Sastamalassa, johon syntymäkuntanikin kuuluu.

Kommentointi ei ole käytössä.