Maailmantango-festivaalia Sastamalassa – koe tangon huumaa kirjastolla

Tangotaiturit Maria ja Pasi Lauren. Kuva: Jari Salopino.

Maailmantango-festivaali tarjoaa Sastamalan pääkirjaston asiakkaille tangoillan tanssiopastuksen ja elävän musiikin merkeissä torstaina 30. elokuuta kello 17 – 19.

Illan musiikkivieraana on Kielo Kärkkäinen, tamperelainen laulaja-lauluntekijä, jonka esikoisalbumi Tule ilmestyi marraskuussa 2017. Suomenkielisissä lauluissa yhdistyvät folk, jazz ja runous. Kirjastolta kerrotaan, että Kielo on väkevä tulkitsija, jonka ääni resonoi kuulijan mielessä ja sydämessä pysäyttäen musiikin äärelle.

Tanssiseura Tango aMoroson ohjaajat Maria ja Pasi Lauren johdattelevat aloittelijoita argentiinalaisen tangotanssin saloihin kello 18 – 19. Opetus kestää 45 minuuttia. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, ja tunnille voi tulla myös ilman paria.

Kommentointi ei ole käytössä.