Porin prikaatin valat kolmessa maakunnassa

Säkylässä ja Niinisalossa astui kesällä palvelukseen yhteensä pari tuhatta varusmiestä. Porin prikaatin valapäivät pidetään kolmen maakunnan alueella.

Tilaisuudet ovat torstaina Satakunnassa Merikarvialla ja Etelä-Pohjanmaalla Isojoella sekä perjantaina Varsinais-Suomessa Liedossa ja Paimiossa.

Porin prikaatin komentaja, eversti Mika Kalliomaa ottaa vastaan sotilasvakuutukset ja -valat sekä paraatikatselmuksen. Jokaisella paikkakunnalla voi tutustua puolustusvoimien kalustonäyttelyyn.

Sotilasvalan tai -vakuutuksen antavat heinäkuussa palveluksensa aloittaneet varusmiehet.

 • avatar Kaikki on tuhottu

  Suomen puolustusvoimat on turha koska Suomessa ei ole enää mitään puolustettavaa .

  • avatar AutotPalaa

   Aina tarvitaan pakoloisten kapsäkkien kantajia Länsirajalle, motivaatio vain tappiin ja kovaa harjoitusta kuka nöyremmin kantaa ja pokkuroi!
   Siinä olet oikeassa että ei puolustettavaa kun rajakin railona aukeaa Lännessä läpsyttelijöiden tulla ja mennä, minkäänlaisia asiakirjoja ei tarvita!

   • avatar Nimetön

    Jos et ole saamelainen, olet maahanmuuttajien perillinen, Venäjältä ja Ruotsista tulleiden valloittajien sukua. Suomi takaisin saamelaisille! Ugrit ja hurrit pois maasta ja rajat kiinni!

  • avatar AutotPalaa

   Onhan vielä puolustettavaa, kaikkien pridevähemmistöjen, mustalaisten, vihervasurien, suvakkien, pakoloisten ja caymansaarelaisten veroparatiisit!
   Ajattele positiivisesti!

   • avatar Nimetön

    On se varmaan harmi, että Hitlerin Saksa hävisi sodan. Suomikin olisi kunnon alamainen orjavaltio Saksalle. Harmi mikä tilaisuus meni ohi puhtaalle rodunjalostukselle. Suomalaisia olisi jäljellä varmaan joku puoli miljoonaa ihmistä.

   • avatar Lalli

    Kateelliset ja ahneet karjalaiset ja SDP on Suomen pahimpia nylkijöitä .

Kommentointi ei ole käytössä.