Vedenjakelu katkeaa Keikyässä torstaina

Sastamalan Keikyässä on vedenjakelukatkos tänään torstaina. Katkos koskee aluetta yhdystie 249 – Ketotie – Perkiöntie ja se alkaa kello 12.

Sastamalan Veden mukaan katkos johtuu vesijohtovuodon korjaamisesta.

Vedenjakelun arvioidaan palautuvan normaaliksi torstain aikana. Katkoksen jälkeen vedessä voi ilmetä laatu- ja värihäiriöitä. Asiakkaita pyydetään huuhtelemaan vesijohtoa ennen veden käyttämistä.

  • Nimetön

    Miksei Sastamalan Vesi käytä asiakaskohtaista tiedotusmenettelyä vesiasioissa?
    Luulisi olevan yksinkertaista tiedottaa tekstiviestimenettelyllä, kun pohjatietoina jo ovat asiakasrekisterissä? Samaan tapaan kun Carunakin tiedottaa sähkökatkoista.

  • Nimetön

    Mainostetaan sitä ihanaa nettiasiontia ja vastaavaa – miksei sitä sitten käytetä ? Kyseessähän on aika tärkeä asia, vedensaanti !

  • Nimetön

    En voi olla nauramatta kun jollekkin pitää maksaa että huuhtelee putkistonsa. Heh.

    • Nimetön

      menikö yli ymmärryksen? Se kuule tarkoittaa, sitä että vesilaitos, kun se tekee näitä remonttejaan, ilmoittaa että on veden laadun varmistamiseksi huuhtelut suoritettava Alä pidä toista niin tyhmänä, että hänenkö muka tulisi maksaa vedestä ja jätevedestä, kun ei ole vettä omaan kulutukseensa tarvinnut. Muuten vaadittava näitä on itse laskussa, ei ne tämmösiä muuten huomaa laskunlähettäjät

Kommentointi ei ole käytössä.