Tyrvään kirkossa ongelmia äänentoistossa – vaikuttaa radion lähetykseen

Tyrvään kirkko.

Äänentoiston tekniset ongelmat Tyrvään kirkossa ovat harmillisesti jatkuneet. Tämä kuului jumalanpalveluksen radioinnissa sunnuntaina.

Iskelmä Sastamalan lähetykseen kirkosta tullut ääni oli tasoiltaan vaihtelevaa. Osin ääni särki ja osin kuului epäselvästi kaikuvana.

Tyrvään kirkkoon on asennettu uusi äänentoistojärjestelmä. Ongelmat ovat alkaneet tämän jälkeen.

Yhteys kirkosta lähetykseen on teknisesti ennallaan. Äänentoistojärjestelmästä tarjottavan äänen tulisi olla tasalaatuista ja oikeilla tasoilla. Iskelmä Sastamalalla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa äänentoistojärjestelmän säätöihin.

Ongelman ratkaiseminen jatkuu.

15 vastausta artikkeliin “Tyrvään kirkossa ongelmia äänentoistossa – vaikuttaa radion lähetykseen”

 1. Nimetön

  Testaus olisi ollut paikallaan äänentoistojärjestelmästä, ennen asennuksen hyväksymistä.
  Ei mitään saanut selvää kirkonmenoista.

  Vastaa
  • Iida / Iskelmä Sastamala

   Hei, äänentoistojärjestelmän testaus on tehty perjantaina ja silloin kaikki vaikutti olevan kunnossa. Jumalanpalveluksen äänimaisemaa vaan kun on valitettavan vaikea arkena matkia ja näin ollen ”aitoa” testausta ei pystytä viikolla tekemään.

   Vastaa
 2. Mielensä pahoittanut

  Nyt tehtiin ja pieleen meni. Äni on kuin luolassa olisi välillä puhunut. Vanhukset ja huonokuuloiset eivät saa mitään selvää saatika minä. Soittelin eräälle tutulleni ja hän kertoi että laittoi vastaanottimensa kiinni. Minäkin odotin että kuulisin poisnukkuneet, vihityt ja kastetut. Ei mitään saanut selvää .Kyllä mä mieleni niin pahoitin.

  Vastaa
 3. mummu

  Olisi aika saada äänentoisto toimimaan, vanhukset jotka kuuntelevat radion kautta kirkonmenoja eivät tästä pidä, ääni todella jostain kaukaa, ei selvää.

  Vastaa
 4. Nimetön

  Huonosti kuului sisällä, sitävastoin ennen muistomerkin paljastusta monenlaista turhaa hölötystä.

  Vastaa
 5. Nimetön

  Keuhkotautiset paikalla. Saitte kotiin viemisiä tekin jotka ette vielä ole sairastuneet.

  Vastaa
 6. Outola

  Ettekai kuvittele et kerrasta kohdalleen menee yleensä mikään ku tyrväästä puhutaan.

  Vastaa
 7. Vilperi

  Oli tosi heikko laatuinen äänentoisto. Toivottavasti ei ole tämän laatuisesta työstä. Oli kirkossa vaikea saada selvää mitä puhuttiin.

  Vastaa
 8. Nimetön

  Kirkon äänentoisto kaiketi uudistettiin kovalla hinnalla. Susi tuli. Huonompi toisto kuin ennen. Kuka vastaa työn vastaanottamisesta tällaisena? Kuka kohta menee kirkkoon kun ei saa mitään selvää puheista?

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>