Huittisten Lidl uudistetaan

Lidl
Lidlin uutta ilmettä.

Lidl uudistaa Huittisten myymälänsä. Se on kiinni kaksi päivää.

Remontissa värimaailmasta tulee valko-harmaa. Osastojen järjestys muuttuu ja kalusteita vaihdetaan. Lisäksi opasteita parannetaan.

Uudistettavien Lidlien kaikki valaisimet päivitetään LED-valaisimiksi. Ne kuluttavat sähköä noin 30 prosenttia siitä mitä vanhat. Säästyvän energian määrä vastaa kahden sähkölämmitteisen 120 neliön omakotitalon energiantarvetta.

Huittisten Lidl on remontin vuoksi kiinni 18.-19. syyskuuta.

 • avatar Nimetön

  Tuossa mainitaan miten energiakin säästyy. Pitäisikö valtion ottaa kontolleen sähkönsiirto? Ja Carunalle potku takalistoon. Miten jonkun energian siirto saa olla joillekkin ryöstönväline. Ja se on laillistettu. Valtionomistuksessa linjojen raivaukseen voisi palkata heti 10 000 työtöntä. Mikä säästö työttömyyskorvauksissa. Palkkoihin menisi tietty enemmän, mutta rahaa tulisi myös enemmän kauppiaille ja monelle muulle yrittäjälle. Nyt se raha patoutuu toimettomana Carunan pohjattomiin kassaholveihin. Kyllä valtionomistusta pitäisi lisätä monella muullakin toimialalla.

  • avatar Nimetön

   No siinä on asiaa. Kansan kuppaus lopetettava, ellei ihmiset sitä itse halua. Pakkovalta on tullut tiensä päähän.

 • avatar Nimetön

  Ihan turhaa yrittää säästää sähköä, vaikka istuisit pimeässä saat silti satojen eurojen sähkölaskun joka on monopoliyhtiö Carunan lähettämä siirtomaksu tekemättömästä työstä.

Kommentointi ei ole käytössä.